Nieuws

afbeelding van Marc Van Stappen

Beginnerstornooi Erpe-Mere

Marc Van Stappen

Er waren 5 jonge Stekenaren of Stekenezen, zoals je wilt, ingeschreven. Femke, Lucas, Belle, Evy en Amber. Enkel Amber ontbrak, na telefonisch contact, was ze in de mening dat het op zondag was. Zij was niet de enige die ontbrak. Het regende afzeggingen zodat het daar een chaos was van jewelste.

Femke zat in een moeilijke groep en de afspraak was thuis gemaakt , dat als ze een set zou winnen er een passage kwam via een hamburgertent. De Quick of Mc Donalds het bleef gelijk. Ze verloor een set nipt met 12-10. De geur van hamburgers hebben we geroken tot in de sporthal. Maar we hebben mooie punten gezien van Femke, hou vol, meid. Tot je een hamburger tussen de kiezen kan steken!!

Evy kende een moeilijke start. De eerste twee wedstrijden verloor ze tegen Lucas en Jan Willem. Niet toevallig speelden deze twee de finale. Daarna won ze vrij vlot al haar wedstrijden. In de wedstrijd voor de derde plaats was er zelfs een 11-0 bij. Evy speelde een heel goed tornooi.

Belle zat in een poule van vier waarbij de eerste twee doorgingen naar de halve finale. Eerste wedstrijd gewonnen, tweede wedstrijd wint ze de eerste set van Mats maar verliest toch de wedstrijd. De derde wedstrijd is alles of niks en na wat coachwerk wint ze de wedstrijd en zit ze in de halve finale. Die wedstrijd, tegen Emiel van Nova, verliest ze met 3-0 maar met setstanden als 11-9, 11-8 en nog eens 11-8 is ze zeker niet weggespeeld. Ook Belle speelt een heel goed tornooi.

De trainingsinspanningen beginnen te lonen en dat werk zetten we gewoon verder zonder naar het scorebord te kijken. Het leerproces en het gedrag achter tafel moet ALTIJD de voorkeur krijgen.

A la prossima volta (tot de volgende keer)

 

Sponsors