Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

De C-ploeg in 2014 en een update van de jeugd!

Manuel De Puysselaer

23 februari'2014 vandaag, lekker zonnetje, je zou bijna denken dat we ergens midden april zitten en de competitie er bijna op zit. Mis, we zitten halfweg de terugronde. De C-ploeg zit al over halfweg gezien we maar met 11 in de reeks zitten. De eerste 5 matchen in de terugronde zijn allen gewonnen, met 15 op 15 staan we mooi bovenaan. Toch moeten we realistisch blijven, een 2° plaats kan, daar zal o.a. de volgende match in Temse A mogelijks over beslissen. Een zekere Gino R. uit Temse begint mij nu al via FB om te kopen...

En dan nu een stand van zaken in de jeugdcompetitie. Misschien nog niet zoveel in the picture gekomen, maar onze jeugd A kroonde zich al begin deze maand tot kampioen in 1° afdeling. Dat is heel mooi, Liam, Jens, Anouk en de invallers hadden dan ook nog geen enkele match verloren. Toch niet zo evident want met Nova, Hamme e.d. zitten er toch goeie ploegen in de reeks. Deze week verloren we voor de eerste keer, 4-6 tegen Hamme. Mooie, spannende match, jammer genoeg verliezen we de laatste 3 matchen telkens in de belle, het had dus ook wel 6-4 kunnen zijn. Invaller Rune De Maere liet mooie punten zien maar zonder kopman Liam haalden we het dus net niet.

De B ploeg draait een seizoen in de middenmoot. Rune is kopman, Maarten, Marijn en Sarah vaste pionnen. Er wordt gewonnen wat gewonnen moet worden en dus moet een behoud in 2° afdeling mogelijk blijven.

De jongsten, de C ploeg komen uit in 4° afdeling en staan ook daar mooi geklasseerd. Momenteel zelfs op een 2° plaats. Vooral Belle Smet speelt de laatste weken op niveau, reken daarbij dat Evy Wullaert ook veel wint en Thomas Van Hoye ook altijd zijn matche meepakt, en het klassement liegt duidelijk niet. Bovendien recupereren we voor de laatste 2 matchen Lucas Van Hauwermeiren terug ! Als Nova nog ergens iets laat liggen kan het nog, we zien wel !

Groeten, Manu

 

Sponsors