Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Stekene A sluit kampioenenseizoen af met clean sheet

Toon De Block

Stekene A - Schulen D:

De laatste thuismatch van het seizoen. Er werd een oproep gelanceerd naar de supporters toe en u reageerde ook talrijk. De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst en dat is zeker niet gelogen. Schulen kwam sterk opdagen (3x B6 en 1x C0). Stekene vatte de match aan met de gewone ploeg. Het verdict : 13-3 in ons voordeel maar het was een match met veel trek- en sleurwerk. Omstreeks 23.45u stonden de eindcijfers pas op het bord. Er werden veel nipte sets en matchen gespeeld waardoor de eindscore lichtjes anders had kunnen uitdraaien. Stekene bleef telkens wel de bovenhand houden.

Laatste thuisopdracht volbracht en restte er enkel nog een uitwedstrijd tegen AFP Antwerpen.

AFP Antwerpen B - Stekene A :

De allerlaatste match van het seizoen was eentje op verplaatsing. Gelukkig geen verre verplaatsing. AFP Antwerpen was de tegenstander van dienst. Bij Stekene hadden Maichel en Yves van plaats gewisseld. Yves liet direct zien waarom de B-ploeg verdiend over gaat uit 1ste provinciale want hij scoorde direct een 2/4. Bart had niet genoeg aan een pingpongmatch en had besloten om 's middags eerst nog een strong viking run mee te pikken. 13 km met om en bij de 18 obstakels. Bart kreeg de eerste set dan ook letterlijk een 11-0 rond zijn oren. De benen waren nog volop aan het recupereren. Bart herpakte zich nog en kon ook een 2/4 noteren. Willem en Toon noteerden beiden een 4/4 en sloten zo het seizoen af met elks 2 verliesmatchen. De eindstand : 4-12.


Het seizoen zit erop. De titel is binnen en ook individueel hebben alle spelers een mooi seizoen achter de rug. Supporters waren altijd talrijk aanwezig en zelfs op uitwedstrijden ging er altijd wat volk mee. Dat maakt het sporten des te leuker en we hopen natuurlijk dat deze trend volgend jaar verder gezet kan worden. Terug naar 2de nationale. Na een woelig 2014-2015, waarin we uiteindelijk toch degradeerden, was er geen betere manier om ons te herpakken dan de titel binnen halen. Maar eerst, wel verdiende rust en even geen tafeltennis aub.

CU guys in september. Pak het er allemaal eens goed van in het tussenseizoen zodat we allemaal fris aan een nieuwe uitdaging kunnen beginnen.

Salut, merci, à la prochaine en tot in 2de.

BITW

Sponsors