Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Kort overzicht speelweken 7 & 8 : A-ploeg

Toon De Block

Speelweek 7 : A vs Hoeselt A

 

Stekene mocht in speelweek 7 aan de bak tegen titelkandidaat Hoeselt. Zij traden aan met een onvolledige ploeg (3x B2 en 1x C6). Stekene kon aantreden met zijn vaste waardes. Hierdoor kon Stekene een 8-8 gelijkspel afdwingen en toch weer een extra puntje scoren. Zeer belangrijk met het oog op behoud en om zo de afstand met de degredatieploegen te behouden.

Willem was koploper met een 3/4. Toon en Bart konden elks 2 winstmatchen noteren en Maiki maakte de 8 compleet met 1 winstmatch. Een ploegprestatie dus met extra puntengewin als gevolg.

 

Speelweek 8 : Lauwe A vs A

 

Alvorens er een weekje rust zat aan te komen mochten de A's eerst nog eens op verplaatsing richting Menen. Aangekomen zagen we dat Lauwe met een B2, B4, B4 en B6 opstelling sterk uit de hoek kwam. Wij traden aan met het normale 4-tal. In een koude zaal (ook met een betonnen vloer) keken we al snel aan tegen een achterstand van 3-1 waarbij enkel Willem zijn openingsmatch kon verzilveren.

Het ging van kwaad naar erger waarbij de gehele ploeg, voor het eerst, een dipje had en waarbij het niveau van de voorbije weken aanzienlijk zakte. Bart kon weliswaar wederom voor de 2de week op rij een belle binnen halen waardoor er voor hem toch beterschap zit aan te komen! Maichel had een complete off-day. Willem en Toon konden ook niet echt overtuigen maar konden elks 2 overwinningen binnen halen. Willem verloor zijn laatste wedstrijd tegen de fransoos Herold nog nipt in de belle en had dus wel meer verdiend.

Eindstand : 11-5 voor Lauwe en de 2de nederlaag voor de A-ploeg van Stekene.

Een weekje rust zal deugd doen om de batterijen opnieuw wat op te laden. Met zware wedstrijden tegen Zoersel, Herstal en Bon Secours op de agenda zullen we de hernieuwde energie goed kunnen gebruiken! 

 

Tot binnenkort!

BITW

Sponsors