Nieuws

afbeelding van Toon De Block

Overzicht speelweken 9 & 10 : A-ploeg

Toon De Block

Speelweek 9 : Zoersel smeert A-ploeg 3de nederlaag aan

De A-ploeg van Zoersel (2x B2 en 2x B4) is een team dat reeds enkele jaren meedraait aan de top in 2de nationale. Dat deze wedstrijd dus een moeilijke klus zou zijn voor de Stekense A-ploeg was dan ook geweten.

Het werd een enorm spannende wedstrijd waarbij de score telkens gelijk opliep. Van 3-3 ging het naar 5-5 en vervolgens 7-7. Op dat moment kon Zoersel wel een tandje bij steken en moesten zowel Toon als Willem in hun laatste wedstrijd het onderspit delven.

Eindstand : 7-9 en de 3de nederlaag voor Stekene van dit seizoen.

Bart en Maichel kon elks een winstmatch noteren waardoor ze weer wat aan vertrouwen konden winnen. Willem was zeer goed en liet een 3/4 noteren. Toon moest zich tevreden stellen met 2 winstmatchen.

Speelweek 10 : Onvolledig Stekene aan de haal met 3 punten

Zaterdagvoormiddag kreeg de A-ploeg wat ongelukkig nieuws van Willem. Hij kon niet aantreden wegens werkredenen en kon in extremis niet meer wisselen met een collega. Door de vele zieken / gekwetsten / ... was er ook geen vervanger inzetbaar.

Maichel, Bart en Toon vertrokken met hun 3 richting Herstal, een rechtstreekse concurrent voor het behoud. Een overwinning zou betekenen dat Stekene toch wel een hele goede zaak zou doen en ondanks dat we vertrokken met 3, hadden we goede moed.

Aangekomen zagen we volgende opstelling van Herstal : 3* B4 en 1* B6. 

Een 0-4 achterstand werd al snel omgebuigd in een 4-4 score. De FF-matchen waren dus reeds weggewerkt. We streden met gelijke wapens en verder zat deze keer alles wel eens mee. De netjes vielen aan onze kant, de belles werden wonderbaarlijk gewonnen, ... Het was alsof Bart en Maichel ook volledig herboren waren want samen noteerden ze ook een 7/8 aan winstmatchen. Ook Toon kon nog eens overtuigen met een 4/4 waardoor de eindstand maar liefst 5-11 bedroeg. 

Sterke prestatie van de A's waardoor het er nu wel heel goed uitziet voor het verdere verloop van de competitie. 

Volgende week ontvangen we Bon Secours waar tevens weer belangrijke punten gepakt kunnen worden. Ook Willem zal terug van de partij zijn.  Bring it on!

Cu soon!

Bitw

Sponsors