Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 12

Jeroen Buysse

De twaalfde speelweek was een topweek. A- en D-ploeg komen aan de leiding in hun reeks en de B-ploeg behaalde een belangrijke en onverwachte overwinning.
De Dames verloren met 8-2 van een te sterk Hasselt. Zowel Anja, Ellen als Jolien konden geen enkele match winnen (de zusjes Gavrila gaven de laatste twee wedstrijden forfait). Vedrinamur verspeelde wel een belangrijk punt tegen Anderlues zodat we het behoud in eigen handen houden.
De A-ploeg won vrij gemakkelijk tegen Diest C, dat met 2 C0'en, een C2 en een D2 speelde : 11-5. Wim won 4 wedstrijden, Christophe en Anja elk 3 en Koen 1. Goed nieuws was het verlies van Wielsbeke tegen Morata (4-12). Hierdoor komt de A-ploeg alleen op kop met één punt voorsprong op Wielsbeke en drie op Vilvo.
De B-ploeg boekte een heel belangrijke overwinning tegen Hurricane (tweede in de stand, B4, 3xB6) : 10-6. Jeroen V.P. en Dominique speelden fantastisch en wonnen drie wedstrijden. Tom en Erik wonnen er elk twee.
De C-ploeg had geen problemen tegen Gemo C (3xC4, D0) : 11-5. Bart won allevier zijn wedstrijden, Hedwig en Jeroen drie en Jolien één.
De D-ploeg won vrij vlot, ook al werd er met drie man gespeeld, tegen Atelia Gent H : 11-5. Zowel Manuel als Maichel wonnen hun vier wedstrijden, Jochen verloor er eentje. Door het gelijkspel van Melsele C komt de D-ploeg nu naast Melsele op de eerste plaats in derde provinciale.
Ook de E-ploeg speelde met drie man, tegen Madelon dat eveneens met drie speelde. Vandaar de bizarre uitslag : 10-5. Patrick P. en Patrick D.W. speelden sterk en wonnen hun drie wedstrijden. Kurt kon er slechts eentje winnen.
De F-ploeg werd versterkt met Glenn en behaalde een belangrijke overwinning tegen Gent K : 11-5. Glenn won vier wedstrijden, Evrard 3 en Hugo en Stijn elk twee. Hierdoor komt de F-ploeg op één puntje van de voorlaatste plaats. Volgende week spelen we tegen Zele D.
De G-ploeg verloor met 11-5 op Hof Ter Burst C. Dylan kon drie wedstrijden winnen, Yves twee. Nick en Céline wonnen geen enkele match.
De H-ploeg verloor met 15-1 tegen Meteor F. Enkel Tim kon een wedstrijd winnen.

Sponsors