Nieuws

afbeelding van Kevin De Wolf

E- en F-ploeg pakken onmiddelijk punten

Kevin De Wolf

VTTL, Speelweek 1
Als je er al geweest bent, dan weet je dat de serres van Hof Ter Burst een speciaal tintje geven aan de tafeltennissport. Ook de petanque-ambiance uit de 'zaal' ernaast brengt wat sfeer rond de pingpongtafels. Tafels die de meesten onder ons zich nog herinneren. Wie een netje tegen krijgt op onze oude tafels mag tevreden zijn als hij nog net zijn pallet onder de nauwelijks opstuidende bal krijgt. Een voordeel dus voor de langgearmde spelers...
Na langs de achterdeur binnengelaten te zijn, konden E en F hun wedstrijden aanvangen.
Hof Ter Burst B - Stekene EOp papier was D6, E0, E6, E6 geen probleem voor Patrick, Kurt, Patrick en Eline. Ze begonnen dan ook sterk aan de wedstrijd. Enkel Patrick DW moest in de bel de duimen leggen voor Rogger Collin, die door zijn nogal hevig reageren de tegenstanders keer op keer uit de concentratie weet te brengen. Patrick wist achteraf te vertellen angstige momenten doorgemaakt te hebben. Over de 1-3 stand kunnen we zeggen dat alles ongeveer volgens schema verliep.Ook Eline liet een wedstrijd liggen tegen Roger, en nadat Patrick ook zijn tweede wedstrijd verloor werd het 3-5.Ook Kurt geraakte niet voorbij Roger, maar na de 4-8 wisten alle Stekenaars hun laatste wedstrijd binnen te halen.De eindstand:4-12.
Hof Ter Burst C - Stekene FOok hier zou E6, E6, NG, NG onze mannen Hugo (reserve speler die ik ontzettend wil danken om al vanaf de eerste wedstrijd in te vallen), Yves, Dylan en Kevin niet in de problemen mogen brengen. We misten wel Roger bij de tegenstanders. Hij wist ons te vertellen vanaf volgende week speelkaar te zijn. In de terugronde zal hij dus waarschijnlijk meekomen.Er werd stevig aan de wedstrijd begonnen. 0-4 ... 0-8 ... 0-12 ... Een gevoel dat de Hugo en Kevin na een minder seizoen in 4de Provinciale al lang vergeten waren. Yves en Dylan hadden vorig seizoen in 5de blijkbaar voldoende ervaring opgedaan. En als ze dan eens wat minder speelden, was er supporter/coach Hedwig om bij te sturen.0-15 in de wedstrijden, 2-2 in de sets bij Hugo's laatste en een 3-7 voorsprong. Yves wou per se als eerste het goede nieuws overbrengen en sms'te een 0-16 eindstand door naar Jeroen. Echter, het onwaarschijnlijke gebeurde: het werd 11-7 en Kevin stuurde de correcte 1-15 eindstand door.
Tennisschool Hof Ter Burst speelt deze tijd van het jaar nog outdoor, dus ook de ping pong dient te consumeren in de buitencantine. Na een paar pintjes, wittekes of duvelkes merkten we dat de thuisploeg al lang vertrokken was en we hielden het dan maar voor bekeken.
E en F hebben de start van het nieuwe seizoen niet gemist.

Sponsors