Nieuws

afbeelding van Tim Van Rumst

Provinciaal Criterium VTTL, Oosterzele

Tim Van Rumst

(2 oktober 2005)
Vorige zondag was het weer zover: tornooi spelen !! Deze keer was de bestemming Oosterzele. Om zeven uur waren we al onderweg. Het blijkt voor sommigen nog veel te vroeg zijn. Er waren er die de avond ervoor gore caféetjes hadden bezocht of naar de TMF-awards waren geweest. Nu ja, iedereen geraakt op tijd op z'n bestemming en om negen uur begonnen de eerste wedstrijden.
Sommigen kregen een pakje rammel, maar er werden ook enkele prachtige prestaties neergezet. Zo won Eline de -21 bij de dames, Bart deed hetzelfde, maar bij de heren. Glenn behaalde een tweede plaats bij de junioren.
Nu ja, er wordt natuurlijk niet alleen gepingpongd. Een mens moet zich tussendoor ook een beetje kunnen amuseren. Het viel ons snel op dat de organisatie een klein probleem had met de uitspraak van sommige namen. Hun grootste slachtoffer waren toch de familie Yzewyn : 'DAAAJLEEEN AAAJZEWAAAJN' ! Tsja, ooit leren ze het wel. Daarbovenop vond de tegenstand dat het tijd was voor een beetje neuspeuteren. Tot grote ergernis van de rest ! Voor de persoon in kwestie: gelieve de volgende keer een andere bezigheid te zoeken. Het leidt ons verschrikkelijk af en het jaagt de dames weg !
Na al deze gezelligheid, kregen sommige van de verliezers nog een kans in de namiddag. Kevin trok zijn allermooiste lichtblauwe t-shirt aan. Helaas zal het niet mogen baten! Hij was teveel afgeleid door mijn geklungel op de tafel ernaast. De meesten overleefden hun poule niet, maar wederom zijn het Glenn en Bart die er anders over dachten. Bart geraakt tot in de halve finale van de C-reeks, maar moet zich dan ook bij zijn lot neerleggen. Glenn haalt de kwartfinale van de D-reeks, waarna hij verliest. Zoals meestal zocht hij naar een 'geldig' excuus: "Ik moest es dringend naar't WC."
Na een lange, maar gezellige dag begaven we ons vlug terug naar huis. Omdat we de laatsten waren, moesten we noodgedwongen met vier op de achterbank zitten. Moest Bart zo vriendelijk zijn om wat minder plaats in te nemen, dan was er geen probleem, maar zo zit hij niet in mekaar ! ;-) Tegen tien uur 's avonds waren we weer thuis...
Volgende afspraak: federaal tornooi in Schelle op 9 oktober !! ;-)

Sponsors