Nieuws

afbeelding van Tim Van Rumst

De G-ploeg na drie speeldagen !

Tim Van Rumst

Ik dacht zo, het wordt eens tijd om als speler van de G-ploeg iets te posten over onze ploeg, want we zijn nu toch al drie weken bezig. Toen ik het nieuws kreeg lang voor het seizoen begon dat de ploeg zou bestaan uit Nick, Candy en Céline, was ik wel ferm tevreden. Candy heeft jammer genoeg nog niet kunnen meespelen, maar dat komt wel binnenkort. Voorlopig kunnen we elke week wel rekenen op iemand die onze ploeg komt versterken, waarvoor m'n dank ;-) .

Op de eerste speeldag ging de trip al direct naar Zele, dat bekend staat voor honderd pietballen slaan in een wedstrijd en veel gefoefel. Geen ideale ploeg om tegen te beginnen. Het resultaat was een 15-1 verlies, waarbij invaller en grote komiek Raf onze eer redde. Na de wedstrijd kwam hij direct met een mopje op de proppen waar niemand van ons zou kunnen opkomen: "Waarom staat een pelikaan op één been ? ..... Als hij het ander been opheft, valt hij !"

De week daarop kregen we Madelon C op bezoek. Met een opstelling die bestond uit een E2 en drie E4's wist ik al direct dat we met een sterk team te maken hadden. En inderdaad, weer werd het 1-15. Deze keer was het Nick die ons redde van een droge 0-16.

Na een weekje rust stonden we weer klaar in de zaal met als tegenstander Sint-Niklase G. Weer geen goed vooruitzicht, toen we zagen dat deze ploeg al 4 punten had verzameld. Het werd een heel spannende middag, waarbij het altijd gelijk opging tot 7-7. Tegen dan had iedereen van ons al één of meerdere matchen gewonnen. Yves, die ons kwam versterken, had toen reeds drie matchen gewonnen en ook nick had er al twee gewonnen. Céline en ik hadden ook al elk een match geprikt. We wisten niet goed naar welke kant het zou vallen. Zouden we nog verliezen, werd het gelijk of haalden we toch die twee punten binnen ?? Wel, nick en yves slaagden er in om elk hun match nog te winnen. Resultaat: 9-7. Jawel, de eerste overwinning is wel degelijk binnen, na veel vloeken en honderd keer het woord 'KIIIEEEEKKEN' te moeten aanhoren. Yves hield ons wel lang in spanning met z'n vijfsetter ;-)

De eerste drie speeldagen waren een groot succes, vind ik zelf. De sfeer is er sowieso en we hebben nu toch al eens gewonnen. Hierbij wil ik al de invallers (Raf, Levi en Yves) bedanken en ook m'n twee superploegmaats Nick en Céline.

P.S.: ik verwacht u allen op onze Focus Party op 22 oktober, voor het grootste beirefeest vant jaar ! Tot ziens ...

Sponsors