Nieuws

afbeelding van Tim Van Rumst

Federaal tornooi Schelle, 9 oktober 2005.

Tim Van Rumst

Gegroet allen. Het federaal tornooi zit er weeral op in Schelle. Of beter gezegd, één van de zovele die nog zullen volgen dit seizoen. We waren er met een groepje van zes (Bart, Glenn, Céline, Dylan, Kenny en ikzelf) en een paar vriendelijke chauffeurs (met of zonder snor). De meesten slaagden er vandaag in om toch fris te zijn, op uitzondering van één individu, die ik hier maar niet zal noemen, omdat hij weer niet tegen de drank (alcoholisch !) kon.

De eerste die aan de slag ging, was Kenny in de NG-reeks. Even ter verduidelijking, het is de allereerste keer dat hij meedeed. Het kan gezegd worden dat we misschien wel een nieuw talent hebben gevonden, want Kenny slaagde erin om de halve finale te bereiken. Ik dacht, hij kan toch niet zo goed zijn in alles, dus ik daagde hem dan maar uit voor een wedstrijdje pool. Nu ja, het draaide eerder uit op een fiasco. Eerst kom ik vijf ballen achter en daarna blijft de witte bal ook nog steken. Tsja, Kenny, ge hebt dus nie gewonnen eh. t Zal voor een andere keer zijn !

Andere opmerkelijke prestaties van onzen Dylan !! In elke reeks die hij speelde (E, D en open lagere) beten sommigen hun tanden stuk op hem. Vooral die D0 winnen was een ferme prestatie. ;-)

Misschien kort even zeggen wat ik zelf heb uitgestoken. De E-reeks was snel afgelopen, na een spelletje kappen van een kwartier. In de open lagere kon ik in de eerste ronde een E6 aan de kant schuiven, wat wel mooi meegenomen is, maar daarna was het verhaaltje ook weer uit tegen een D2. En over de F-reeks ga ik nie beginne :p !

Céline had een heleboel wedstrijden voor haar, omdat ze in poules van vijf speelden bij de dames. Zoals het hoort pikte ze haar match mee. Glenn zette ook enkele opmerkelijke prestaties neer, waaronder het winnen van een C0. Maar ook voor hem zat er geen eerste plaats in. Wat Bart (of beter gezegd: de suikerman van Moerbeke) heeft gedaan, dat zal u aan hem zelf moeten vragen, want Bart vindt het altijd plezant om tot 's avonds laat te pingpongen, terwijl iedereen al lang voor zijnen TV zit. Kortom, voor deze keer heeft niemand een finale bereikt, maar we kunnen toch weer trots zijn op ons pak gewonnen wedstrijden.

Oh ja, voor ik het vergeet: waar zat onze groten DJ eigenlijk ?? Hij was ingeschreven voor het tornooi, maar stuurde zijn kat. Was hij bang om tegen mij te moeten spelen en 3-0 te verliezen misschien ? Wie zal het weten...

Sponsors