Nieuws

afbeelding van Anoniem

Een druk weekend

Anoniem

Kunnen pompoenen ontploffen? Wat zijn springkomkommers? Hoe agressief is een goudvis?
Dit waren toch de meest belangrijke vragen die ons bezig hielden van het weekend. Ondertussen verloren we op zaterdagmiddag ook nog 9-1 van Stokrooie, zelf redde ik nog de eer, er waren nog een paar kansen op een wedstrijd extra, maar meer zat er voor ons niet in. De reis naar stokrooie leverde nog wel een mooie promotie op voor de fuif: de poster die in de auto geplakt was was goed zichtbaar voor alle voorbijgangers, en ook de pizza die we van onze sympathieke tegenstanders kregen hadden we niet willen missen.
Daarna gingen we terug naar Stekene waar Anja en ik bij de mannen moesten aantreden. Het verliep voor ons beide beter als in de middag maar toch was dit niet een goede voorbode voor de wedstrijd die we zondag moesten spelen bij Auderghem.
De GPS wilde niet werken, maar omdat we vroeg waren!!! (opvallend met Jeroen als chauffeur :D) konden we zelfs nog een paar keer verkeerd rijden om toch nog optijd aan te komen. Toch wel vermoeid begonnen we aan onze wedstrijd die we helaas met 4-6 verloren, waar een 5-5 er misschien ook wel ingezeten had. De terugreis verliep spoedig. Candy en Maichel hebben kennis gemaakt met het elkaar pletten in bochten, een goede manier om jezelf wakker te houden ;) en ook kreeg ik een groot applaus voor het gebruik van een vlaams woord.
Nu een weekje rust om er over twee weken weer volle bak tegenaan te gaan!
Een thuiswedstrijd, dus komt allen :)

Sponsors