Nieuws

afbeelding van Hedwig Amelinckx

Veteranencriterium Rooigem

Hedwig Amelinckx

Alle titels voor onze ouwe mannen.
Zondag 16/10/2005 om 10u00, voor sommige van ons nog een onmenselijk uur na de zware avond van zaterdag. Jean-Paul zag het eerst niet goe zitten, zijn duveltjes waren nog steeds aanwezig, ne koffie ging er nog juist in. Evrard, nog moe van zijn kookkunsten, zag er wel iets frisser uit. Patrick was op tijd naar huis gegaan en was klaar om een knalprestatie neer te zetten en ikzelf, mijn handen waren nog wat verrimpeld van den afwas maar voor de rest was alles in orde. Ja, ook Erik Joos was plots aanwezig op het tornooi. Erik volledig uitgerust van zijn zware taak bij de Post !!! en waarschijnlijk vroeg gaan slapen, was er helemaal klaar voor.
Dit ter zijde, nu de prestatie's :
Evrard in de lagere reeks had helemaal geen tegenstand en won overtuigend.
Patrick en Jean-Paul stonden in de mediumreeks maar wel in dezelfde poule (wat ik niet begrijp, er waren in hun reeks 3 poules) en moesten het onderling uitmaken wie voor de eerste plaats speelde: Patrick won met 3-1. In de finale wedstrijden had Patrick het best gerekend. Hij verloor eens met 2-3, maar won vervolgens met 3-0. Dus eerste plaats voor Patrick, Jean-Paul kon eveneens nog verder aan de slag als 2de gerangschikte en speelde voor de plaatsen 4 tot 6. De duvels waren volledig weggespeeld en JP behaald vlot de 4de plaats.
Erik en ik speelden in de hogere reeks. Erik kende bijna geen tegenstand in de poule en won deze vlot, ikzelf werd tweede in mijn poule met 5 overwinningen en 2 nederlagen maar ik was uitgeschakeld. In de finale stond er geen maat op Erik en hij won overtuigend met 3-0.
Bij de prijsuitreiking was het natuurlijk al Stekene wat de klok sloeg. Ik hoop dat we de volgende keer nog mogen meedoen. Na een verkwikkende douche hebben we de plaatselijke toog nog eens bezocht, maar na de zware zaterdagavond hebben we het maar bijzonder kalm gehouden en stillekens naar huis gereden.
Ciao - Hedwig.

Sponsors