Nieuws

afbeelding van Tim Van Rumst

Druk weekendje !

Tim Van Rumst

Ne goeiendag, beiren ! Voor de verandering zit ik nog es aan mn computerke. Da gebeurt nie zo dikwijls eh. Dit weekend was daar wel iets minder tijd voor. Met vrijdag een extra dagje vakantie leek het me wel een goed idee om naar Hamme te gaan, waar het toch wel vrij bekende pannenkoekentornooi plaatsvond. Gelukkig dacht ik daar niet alleen zo over. Nog enkele andere arme burgers zagen hun kans schoon om een gratis maal te verkrijgen. Ik heb Yves Van Stappen nog nooit zo smakelijk zien eten. En dan had ik het nog niet over onze mister cool, die een extra pannenkoek heeft gestolen. Jawel, u hebt het goed gehoord. Die houtsnijders hebben lef, dat is duidelijk !

Bon, er werd dus ook gespeeld die middag. (bijna vergeten !) Dylan en Yves slaagden er beiden in om in hun leeftijdscategorie de poule te overleven. Bij de junioren speelde Glenn met de vingers in zijn neus. Ook hij plaatste zich. Voor deze auteur was het iets moeilijker, ook al speelde hij voor één keer degelijk mee. Maar E2's en ander talent waren net iets te hoog gegrepen, wat dan resulteerde in 3-2 verliezen. U kent het wel, frustrerend, maar die ene extra set is OOOOIT wel eens voor mij ! Ook Céline geraakte niet door haar poules, ondanks een overwinning.

Na deze poules zagen we dat het al vrij laat was geworden. Om acht uur was het F-ploeg tegen G-ploeg, dus we moesten op tijd terugzijn. Yves en Dylan speelden nog twee wedstrijden, en wonnen die ook, maar op de finale zitten we nu nog geduldig te wachten. Glenn gaf er al vroeger de brui aan. Geen tegenstand is ook frustrerend, tsja. Z'n lapkes vlogen door de zaal en hij pakte in. Daarna dan maar in volle haast terug naar Stekene.

Over de competitiewedstrijden ga ik heel kort blijven. Het werd een droge 16-0, wat te verwachten was. De sterke F-ploeg was niet te stoppen, ook al lag het enthousiasme bij sommige personen erg hoog, zoals bij Candy, maar dat is de juiste instelling.

Op zaterdag vond ik toch dat ik een rustdag had verdiend, maar 's avonds kon ik het niet laten om even te gaan kijken naar de A, B en C-ploeg. De A-ploeg speelde tegen de eerste uit hun reeks, dus winnen zat er niet in deze week, ondanks enkele sterke prestaties. Het werd 2-14. De B-ploeg speelde gelijk. Ook een goede prestatie. Toch een goede raad voor Tom: ik heb respect voor uw gore trucjes voor de wedstrijd, in de aard van enkele pinten drinken in sneltempo, maar teveel is teveel. Die truckskes blijven niet eeuwig goed werken, héhé ! ;-) De C-ploeg won met 13-3, een makkelijke overwinning. Proficiat.

Zondag ging ik dan maar zelf weer aan de slag. In Kontich was er een federaal tornooi. Door bekerwedstrijdjes en boenkernachtjes in Gent was Stekene iets minder vertegenwoordigd als normaal, maar geen probleem, enkele vaste waarden waren op post. De F-reeks was nog zeer goed te doen, ik heb toch drie wedstrijden gewonnen alvorens ik er uitvloog. Dylan had op z'n eigen manier een boenkernachtje gehad, volgens mij, normaal gezien zie ik hem wel eens een reeks winnen, maar deze keer was ook zijn tegenstand een beetje te sterk. Voila, da zal het wel weer zijn, meer heb ik niet te vertellen. Tot aan den toog ...

Sponsors