Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 8

Jeroen Buysse

Centre A - Dames A : 5-5
Slechte start in deze levensbelangrijke wedstrijd : Anja verliest onverwacht in drie korte sets van de nummer 3 van Centre (3xB0) terwijl op de andere tafel Kim snel 2-0 achter komt, nog weet terug te komen tot 2-2 maar dan met twee punten verliest in de vijfde set. Een 2-0 achterstand dus en al meteen een moeilijke opgave. Anja weet zich echter te herpakken in de volgende wedstrijd tegen ex A-speelster Caroline Massart en weet een 2-0 achterstand om te buigen in een overwinning. Ook Kim en Jolien weten een wedstrijd te winnen zodat het voor aanvang van de dubbel 3-3 staat. De dubbel wordt dan vlot met 3-1 gewonnen door Kim en Anja : 3-4 voor. Kim en Jolien (ondertussen kampend met rugproblemen) verliezen echter hun volgende wedstrijd zodat alle druk op Anja ligt om toch nog een puntje te kunnen meenemen uit Centre. Gelukkig vindt Anja op dat moment haar normale niveau terug en wint ze vrij gemakkelijk met 3-0. 5-5 in totaal dus, een resultaat dat niet slecht maar zeker ook niet goed genoemd kan worden...

Dames B
Vrij

Heren A - Mepp Stegeta A : 9-7
Mepp Stegeta kwam met 2xB0, B4 en D4 naar Stekene. In principe een 4-0 voorsprong voor ons dus. Lennard en Dominique starten tegen de 2 B0'en Gesquière en Leysens en winnen deze onverwacht zeer vlot (3-0 en 3-1). Deze voorsprong wordt niet meer uit handen gegeven, mede dankzij een fantastische prestatie van Lennard die allevier zijn tegenstanders weet te kloppen. Anja wint van de B4, maar kan geen vuist maken tegen de twee eerste spelers van Mepp. Dominique speelt net als Lennard zijn beste wedstrijd van het seizoen maar verliest twee keer op fysiek in de beslissende vijfde set. Een zeer belangrijke overwinning dus waardoor onze A-ploeg, met de wedstrijd tegen Marloie nog in het verschiet, zich mag opmaken voor een rustige terugronde.

Immo Mortsel C - Heren B : 7-9
Een zeer spannende wedstrijd ook op Mortsel, waar het van 4-4 over 6-6 en 7-7 uiteindelijk tot een 7-9 overwinning komt. Erik, Tom en Jeroen winnen drie wedstrijden, Bart kent een offday en wint geen enkele wedstrijd. Hij moet stilaan zijn titel van 'Koning Bel' doorgeven aan Tom, die na gisteren op 5/5 komt te staan. Door deze overwinning komt de B-ploeg op een onverwachte vierde plaats in de rangschikking.

Heren C - Madelon A : 7-9
Jolien moest door problemen met de rug op het laatste moment forfait geven voor deze wedstrijd zodat Madelon een 4-0 voorsprong cadeau kreeg. Onze C-ploeg wist echter de eerste vier wedstrijden te winnen zodat de bordjes na een uur al terug in evenwicht kwamen. Door onverwacht verlies van Hedwig (tegen Patrick Van Heurck) en Kim (tegen Remi Vergauwen) in de eindfase van deze wedstrijd gingen de twee punten naar Madelon. Maichel en Hedwig wonnen in totaal drie wedstrijden, Kim won er slechts eentje.

Rooigem-Gent E - Heren D : 7-9
Beide ploegen hadden zich voor deze topper gevoelig versterkt. Het was echter een basisspeler van onze D-ploeg die de ster van de avond zou worden. Glenn, in zijn eerste jaar in 2de provinciale aan bijna 90% spelend, klopte alle Rooigem-spelers. Jeroen won met heel wat moeite drie wedstrijden. Manu had zichtbaar last van stress maar wist zich in zijn laatste twee wedstrijden te herpakken. Jan kon geen enkele wedstrijd winnen. Door deze overwinning slaat de D-ploeg Rooigem terug op nu al vijf punten.

Melsele E - Heren E : 4-12
Vlotte overwinning van onze E-ploeg. Patrick deed zijn job als eerste man en won zijn vier wedstrijden. Ook Jean-Paul en Patrick speelden sterk en wonnen er drie. Kurt tenslotte klopt twee tegenstanders. Resultaat : 4-12.

Sint-Niklase G - Heren F : 1-15
Geen problemen voor onze jeugdige F-ploeg. Zowel Stijn, Yves als Kevin wonnen hun vier wedstrijden. Enkel Dylan verloor er eentje. Volgende wedstrijden beloven moeilijker te worden : Zele D en Madelon C.

Heren G
Vrij

Sponsors