Nieuws

afbeelding van Yves Van Stappen

Sinterklaas op bezoek

Yves Van Stappen

Gegroet beste beiren,
Zoals ge allen wel weet komt 'de grote kindervriend' alias Sinterklaas altijd langs rond 6 december. Normaal gezien brengt hij bij iedereen een bezoekje, al heb ik wel mijn twijfels of hij nog langs gaat bij de heer Vermeulus, aangezien deze patser druk bezig is met zijn nieuwste boek: ...... in de vrieskou.
Bij sommigen brengt hij cadeaus, bij anderen weer niet. Ikzelf zal waarschijnlijk geen cadeautjes ontvangen omdat ik niet echt op een goed blaadje sta bij die andere 'kindervriend' wegens het befaamde 'korte-broek' incident. En aangezien deze 2 vrienden regelmatig met elkaar communiceren, zal het waarschijnlijk voor volgend jaar zijn.
De Sint kwam ook langs op onze eigenste club op 3/12. Er werd al hard op de deur geklopt, zeg maar gerramd, toen opeens 2 pieten en Sinterklaas binnenkwamen. De ene deelde mokjes uit, andere smeet met het goedje in de hoop één van jongetjes te raken. Nadat we allemaal bij de Sint gekomen waren en een pakje snoep gekregen hadden, was het tijd voor een spelletje.
De pieten moesten op een draaischijf gaan staan en dan balletjes in een mand gooien. Ik moest de hoofdpiet vasthouden zodat hij niet zou vallen. Maar deze was wat doof, hij hoorde niet goed wat ik zei. Waarschijnlijk wat te veel naar slechte rockmuziek geluisterd.
Ondergetekende zou graag volgend jaar nog cadeaus krijgen van de Sint dus zal ik mij maar niet te veel uitweiden over het slechte karakter van de 2 pieten. Al bij al was het een geslaagde komst van de Sint en zijn 2 'zwartzakjes', afspraak dus in december '06 voor een nieuwe komst van de Sint.
Ik zie u allen wel bij de volgende gore bijeenkomst in de kleedkamer...

Sponsors