Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 10

Jeroen Buysse

Virton A - Dames A : 7-3
Virton (A5,A17,B0) is een ploeg die onze meisjes niet ligt. In het verleden hebben ze in het verre Luxemburg nog niet veel punten meegenomen. Anja weet toch twee wedstrijden te winnen en Kim één. Omdat Hasselt en Antwerpen punten blijven sprokkelen, wordt de afscheiding in de rangschikking steeds duidelijker. De degradatiestrijd zal gaan tussen vier ploegen : Stekene, Centre, Châtelet en EBS.

Dames B
vrij

Heren A - Gullegem A : 8-8
Gullegem (B0,2xB2,E0) kwam verzwakt naar Stekene, al waren de eerste drie spelers van een zwaar kaliber. Lennard bevestigde zijn vorm van de laatste weken en won er weer drie. Wim en Dominique wonnen er allebei twee en Maichel deed wat van hem verwacht werd en won van de E0. Einduitslag : 8-8 en een vierde plaats als bekroning.

Heren B - PW Diest D : 14-2
Ook Diest (2xC0,C2) kwam met drie spelers en vormde geen bedreiging voor onze B-ploeg. Enkel Tom en Jeroen verloren een wedstrijd. Bart en Erik verloren geen enkele wedstrijd. Door het verlies van Gierle op Brugge, komt deze ploeg op een onverwachte derde plaats.

Heren C - Rooigem-Gent C : 7-9
Weerom een nipte 7-9 nederlaag (de vierde maal) en weer geen punten voor de C-ploeg. Jolien en Kim hadden de verplaatsing van het verre Virton naar Stekene nochtans goed verteerd en wonnen allebei drie wedstrijden. Hedwig kon er echter maar eentje winnen. Olivier won geen enkele wedstrijd.

Ronse B - Heren D : 7-9
Dé topmatch in 2de provinciale B : één tegen twee. Het begon al goed met Eline die haar palet was vergeten en al gauw bleek ook dat het Glenn zijn dag niet was. Glenn, tot dan toe slechts vier wedstrijden verloren, won nu geen enkele wedstrijd. Eline wist met het palet van Jeroen totaal onverwacht en dankzij knap tafeltennis twee wedstrijden te winnen. Manu, al in hogere sferen tijdens de heenrit, won allevier zijn wedstrijden. Jeroen won er drie. Resultaat : de koppositie bleef behouden, met nu al vier punten voorsprong op Ronse en vijf op Melsele.

De Pinte B - Heren E : 7-9
Een op papier gemakkelijke tegenstander, maar niets was minder waar. Het ging moeizaam tot het einde. Jean-Paul en Kurt wonnen er drie. Patrick won er slechts twee, wat we zeker niet van hem gewoon zijn. Evrard tenslotte wist een belangrijke wedstrijd te winnen.

Heren F
vrij

Kruibeke C - Heren G : 9-7
Kruibeke was te sterk voor de G-ploeg. Yves en Dylan wonnen allebei drie wedstrijden, Tim eentje. Céline had meer verdiend, maar kon geen enkele wedstrijd winnen.

Sponsors