Nieuws

afbeelding van Anoniem

Dames A naar Virton

Anoniem

Afgelopen zaterdag was het dan zover. We moesten naar Virton. Een lange reis stond ons te wachten.. Om 08u30!!! stapte ik met een slaperig hoofd de bus in, op naar Hulst waar ik over kon stappen in de ruime wagen van onze chauffeur Willy (nog een keer bedankt Willy!). Na wat geslapen te hebben besloot ik eens naar de omgeving te kijken, maar veel verder als heuvels heeeel veel bomen en wat restjes sneeuw was er niet te zien. Na 2,5 uur was het zover: Virton! Op naar de bakker... Maar hoe we ook zochten, 3x het dorp rond.. niet te vinden. Gelukkig was er nog een broodjeszaak waar we toch nog wat konden halen. Op naar de zaal...
We wisten dat het niet makkelijk zou worden, en dat bleek ook wel. De tegenstandsters bleken met 7-3 te sterk. En om 16u30, na een omeletachtige taart (lekker he Anja :)) gingen we weer richting Stekene omdat Jolien en ik nog bij de heren moesten spelen. Na lekker wat geslapen te hebben waren we om 19u00 weer terug in Stekene. Ondanks een enkel vermoeidheidsdipje van Jolien en mij speelden we toch nog wel redelijk en wisten we allebei nog drie wedstrijden te winnen, wat jammer genoeg toch niet de winst opleverde.
Na nog wat nagekletst te hebben met de tegenstander, en het natuurlijk weer lekkere eten (volgende keer toch weer kersen die geen kersen heten??) was het weer tijd om te gaan, en om 02u00 was ik weer thuis en kon ik slaaapeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsors