Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 11

Jeroen Buysse

Dames A - Vervia A : 1-9
Vervia (A2,A5,A11) is vlot op weg naar de titel en won gemakkelijk van onze damesploeg. Enkel Anja Van Den Berghe kon een wedstrijd winnen tegen Nathacha Reginster. Jolien De Vriese (tegen Els Billen) en Kimberly 't Hooft (tegen Reginster) speelden bij momenten zeer sterk, maar kwamen op het einde te kort. Volgende week nog de inhaalwedstrijd tegen een sterk Kobelco Antwerpen en dan zit de heenronde er op. Op 7 januari volgt dan de bekerwedstrijd tegen Saint-Ghislain en dan in de tweede speelweek direct de topper tegen Châtelet.

Dames B
vrij

Marloie A - Heren A : 10-6
Door allerhande afzeggingen en kwetsuren waren A- en B-ploeg dit weekend gevoelig verzwakt, met als resultaat dat beide ploegen verloren. De A-ploeg ging onderuit tegen de voorlaatste uit de rangschikking. Anja won drie wedstrijden, Lennard Rodenburg won er twee en Wim De Witte eentje. Hierdoor eindigt de A-ploeg op een vijfde plaats na de heenronde.

Sven Salamander B - Heren B : 11-5
Ook hier kwam een Stekense ploeg verzwakt aan de start, mede door het weigeren van Sven om de wedstrijd een paar uur te vervroegen. Jeroen Van Poucke en Erik Joos wonnen twee wedstrijden, Bart Van Laere slechts eentje. Kevin De Wolf deed zijn best, maar kon logischerwijze geen wedstrijd winnen.

Sleidinge B - Heren C : 6-10
Aangezien de C-ploeg de punten stilaan kon gebruiken, werd gekozen om deze ploeg niet verzwakt op te stellen. Het resultaat was een moeizame overwinning tegen de vier materiaalspelers van Sleidinge. Maichel De Puysselaer en Kimberly 't Hooft speelden sterk en geduldig en wonnen drie wedstrijden. Jolien De Vriese en Jeroen Buysse hadden iets minder geduld en wonnen er twee.

Heren D - Melsele B : 10-6
Voor deze wedstrijd werd levende legende Koen Van Craen nog eens opgetrommeld. Na enkele maanden tafeltennis-inactiviteit wist Koen er toch drie te winnen en had daarmee een belangrijk aandeel in de overwinning. Ook Glenn Vermeulen won er drie. Manu De Puysselaer en Olivier Van Puyvelde wonnen beide twee wedstrijden. De D-ploegt eindigt hierdoor de heenronde op de eerste plaats met vier punten voorsprong op Ronse B. Sterk!

Heren E - Madelon B : 11-5
De E-ploeg won vrij vlot van Madelon B dankzij vier overwinningen van Patrick Polfliet en drie van Jean-Paul De Nijs en Kurt Ceulemans. Patrick De Witte, terug uit blessure, kon ook een wedstrijd winnen.

Heren F - Madelon C : 6-10
Beide ploegen waren versterkt voor deze topper in vijfde provinciale. Eline De Nijs deed wat van haar verwacht werd en won allevier haar wedstrijden. Enkel Dylan Yzewyn en Yves Van Stappen konden daar nog een wedstrijd aan toevoegen. Te weinig, zodat Madelon nu drie punten uitloopt.

Heren G - Hamme I : 8-8
Hamme kwam slechts met drie spelers naar Stekene, waardoor de G-ploeg onmiddellijk 4-0 voor kwam. Tim Van Rumst en Nick Smet wonnen twee wedstrijden, waardoor de G-ploeg een belangrijk punt haalt. Voor Céline Yzewyn en Candy Van Bogaert lukte het net niet.

Sponsors