Nieuws

afbeelding van Kevin De Wolf

Dag Van De Jeugd

Kevin De Wolf

Hij is weer gepasseerd, de Dag van de Jeugd, editie 2005! Traditioneel bestaande uit 3 delen (Clubkampioenschappen, pannenkoeken en quiz) was iedereen op post vanochtend om 9u. Nu ja, niet echt iedereen, bij de pre-initiatie was er maar 1 deelnemer, Jasper Tulkens. Bij deze proficiat aan Jasper die automatisch clubkampioen was in zijn reeks!

Beginners
Aangezien bij de beginners Sander ziek had afgebeld, kwam er een plaatsje vrij dat Jasper met veel plezier opvulde. En matchke winnen lukte echter niet in zijn sterke poule, met Geoffrey, Lise en Vincent. Zijn broer Sebastiaan scoorde in de andere poule wel en behaalde daar de tweede plaats, na Sarah en voor Bart, Nicholas en Silke. In de finaleronde kwamen de 1ste tem 4de van beide poules tegenover mekaar te staan. Het resultaat:

Plaats

Speler

1Weynand Geoffrey
2Megroedt Sarah
3Tulkens Sebastiaan
4Megroedt Lise
5Weckseler Bart
6Van Goethem Vincent
7Babilon Nicholas
8Tulkens Jasper
9Van Goethem Silke

Gevorderden
De gevorderden speelden in 3 poules van 4, en met voorgift. Een moeilijke klus voor onze C-spelers Maichel en Glenn! Beiden slaagden er wel in hun poule te winnen en ook die andere Tulkens, Stijn won de beslissende van Dylan met 11-9 in de belle. Nu 4 finale-poules met respectievelijk de winnaars, 2de, 3de en 4de van de poules. In de winnaarspoule bewees Stijn dat 9 en 11 punten voorgift krijgen veel is, en hij overwon de 2 C's. Dylan bewees dat hij net zo goed bij de eerste 3 had kunnen zijn en werd 4de voor Nick en Céline. Na een slechte start (aldus Tim himself) moest Tim kampen voor plaatsen 7, 8 en 9 tegen Niki en Levi. Hij kreeg het nog hard te verduren, maar behaalde zijn zeer verdienstelijke 7de plaats in de belle tegen Niki. Charite, Jonas en Brecht vochten voor de 10de tot 12de plaats. De eindstand:

Plaats

Speler

1Tulkens Stijn
2Vermeulen Glenn
3De Puysselaer Maichel
4Yzewyn Dylan
5Smet Nick
6Yzewyn Céline
7Van Rumst Tim
8Van Den Branden Niki
9Maras Levi
10Baert Charite
11Lammens Jonas
12Van Den Branden Brecht

Quiz
Na het smullen van de overheerlijke pannenkoeken, bereid door ons Vivianne, quiz-time! Trainer Marc had zijn best weer gedaan om 10 reeksen in mekaar te knutselen waar onze jeugd zich enkele uren met kon bezig houden. Quizmaster van dienst: Candy (Merci Candy, merci Candy, merciiiiiii...). 6 jeugdploegjes (5 van 3 en 1 van 2 spelers) werden vergezeld door 1 ploegje volwassenen. Wonder boven wonder, het ploegje met 2 haalde zeer overtuigend de eindoverwinning binnen. En wat nog opvallender is, is dat de 2 leden van die ploeg Geoffrey en Tim waren. Geoffrey nog in de roes van zijn overwinning en Tim die los clubkampioen was geworden als zijn pallet even warm had gestaan als zijn brains. Een dikke proficiat! Men blijft natuurlijk niet eeuwig jeugd, maar aan wie dat volgend jaar wel nog is zeg ik: Tot volgend jaar!

Sponsors