Nieuws

afbeelding van Kevin De Wolf

Clubkampioenschappen Enkel

Kevin De Wolf

De grote sneeuwval hield vooral de hoger geklasseerden tegen om naar ons clublokaal af te zakken voor een avondje pingpong 'onder ons'. In plaats van 4 poules van 6 dus 2 van 5 en 2 van 4. Spelen met voorgift zou iedereen een kans moeten geven op de titel en op voorhand een pronostiekje wagen is dan ook onbegonnen werk.
Poule 1In poule 1 ontbraken Hedwig en de clubkampioen van de voorbije 2 jaar, Wim. Glenn won van Raf, Raf won van Stijn en Stijn won van Glenn. Geen van deze 3 spelers kon Olivier verslaan, al was Stijn er wel heel dicht bij (14-13 in de belle). Het tellen van sets leverde het volgende resultaat:
PlaatsSpeler
1Van Puyvelde Olivier
2De Witte Raf
3Vermeulen Glenn
4Tulkens Stijn

Poule 2Poule 2 ging van start zonder Dominique. Van de 10 wedstrijden in deze poule werden er maar liefst 6 belles gespeeld! En ijzersterk spelende Hugo wist alle 4 zijn matchen te winnen. Maichel, Patrick en Céline haalden er elk 2 binnen. Enkel Tim slaagde er niet in een wedstrijd te winnen. Het geluk zat niet aan zijn kant, hij speelde namelijk 3 belles! Opnieuw setten tellen... het resultaat:
PlaatsSpeler
1Van Poucke Hugo
2De Puysselaer Maichel
3Polfliet Patrick
4Yzewyn Céline
5Van Rumst Tim

Poule 3De enige speler uit Nationale die aanwezig was, Bart, haalde alle 4 zijn wedstrijden binnen, al speelde hij wel 2 nipte belles tegen Kevin en Manu. Nic liet naast zijn wedstrijd tegen Bart geen punten meer liggen. Manu won er 2, Kevin 1. Candy kon geen wedstrijd winnen, maar speelde zeker niet slecht. Zeker niet als je weet dat ze vorig jaar deze tijd nog nauwelijks een pallet had vastgehad. Setten tellen was dus niet nodig:
PlaatsSpeler
1Van Laere Bart
2Gorleer Nic
3De Puysselaer Manuel
4De Wolf Kevin
5Van Bogaert Candy

Poule 4De enige poule waar geen enkele belle gespeeld werd. Dylan liet maar 1 setje liggen en werd overtuigend winnaar van zijn poule. Jeroen liet zich nog strikken door Jean-Paul, maar beiden wisten wel te winnen van Kenny. Het resultaat:
PlaatsSpeler
1Yzewyn Dylan
2De Nijs Jean-Paul
3Buysse Jeroen
4Vereecken Kenny

FinalesPer poule 4 spelers naar de 8ste finales. Klik [popup clubkampenkel2005.jpg popup]hier[/popup] voor een overzicht van de finales. Olivier speelde een pak beter dan wat zijn klassement doet vermoeden en stootte door tot in de finale, waar hij het moest opnemen tegen Dylan, opkomend talent waar we nog veel van mogen verwachten. In deze finale was het duidelijk dat de ervaring van Olivier hem naar de overwinning leidde. Een dikke proficiat aan beide spelers! De eindstand:
PlaatsSpeler
1Van Puyvelde Olivier
2Yzewyn Dylan
3De Puysselaer Maichel
4Gorleer Nic
5Polfliet Patrick
6De Puysselaer Manuel
7Van Laere Bart
8Van Poucke Hugo
9De Wolf Kevin
10Yzewyn Céline
11Buysse Jeroen
12Vermeulen Glenn
13De Nijs Jean-Paul
14De Witte Raf
15Tulkens Stijn
16Vereecken Kenny
17Van Rumst Tim
18Van Bogaert Candy

Sponsors