Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 12

Jeroen Buysse

Dames A - Kobelco Auderghem A : 4-6
Slechts één wedstrijd werd in drie sets afgewerkt. De negen andere wedstrijden waren bijna allemaal thrillers. De talrijk opgekomen Nederlandse supporters schreeuwden hun Kim naar winst in twee wedstrijden. Jolien en Anja wonnen elk één wedstrijd. Een puntje had er zeker in gezeten indien Anja iets meer geluk had gehad in haar wedstrijd tegen Laetitia Duchène (11-13 verlies in de laatste set). Door het gelijkspel van Châtelet en Centre komt de A-ploeg nu op de voorlaatste plaats. De wedstrijd van volgende week tegen Châtelet is dan ook levensbelangrijk.

Dames B - Madelon : 3-7
Charite bewees tegen Madelon dat haar trainingsarbeid steeds meer vruchten begint af te werpen. Twee wedstrijden winnen tegen een topploeg uit de reeks is knap! Ook knap was Candy die de eerste wedstrijd in haar carrière won. Niki verloor een wedstrijd nipt in de laatste set.

On A - Heren A : 12-4
Tegen een te sterk On wist Lennard twee wedstrijden uit de brand te slepen (op weg naar een B2-klassement?). Anja en Wim wonnen er elk één, Dominique won, ondanks zijn fysieke trainingen van de laatste weken, geen enkele wedstrijd.

Atelia Gent C - Heren B : 2-14
Een knap resultaat van onze B-ploeg in Landelijke. Gent werd kansloos verslagen met 2-14. Enkel Bart verloor twee wedstrijden. Jeroen, Tom en Christophe wonnen hun vier wedstrijden.

Buggenhout A - Heren C : 8-8
Er was heel wat kunst- en vliegwerk nodig om op tijd in Buggenhout te geraken, maar uiteindelijk leverde het ons toch nog een puntje op. Na een 8-6 achterstand wonnen Jolien en Jeroen hun laatste wedstrijd. Jeroen won er vier en Jolien twee. Maichel en Hedwig wonnen elk één wedstrijd. Zes van de zeven belles gingen naar Buggenhout.

Heren D - Meteor B : 14-2
De D-ploeg kwam in de beginfase 0-2 achter, maar dan sloeg de motor van de heenronde opnieuw aan en werd geen enkele wedstrijd meer verloren. Jan, na twee maanden gedwongen inactiviteit terug in vorm aan tafel en aan de toog, verloor er eentje. Net als Glenn. Manuel en Kim werden niet verslagen. Door de winst van Sint-Niklase op Ronse telt de D-ploeg nu al zes punten voorsprong op deze twee ploegen.

Heren E - Hof Ter Burst B : 15-1
Geen problemen voor de E-ploeg tegen de staartploeg. Patrick, Jean-Paul en Kurt wonnen logischerwijze hun vier wedstrijden. Enkel Patrick verloor er eentje.

Heren F - Hof Ter Burst C : 15-1
Ook hier geen problemen. Yves, Kevin en Dylan scoorden een voltreffer. Stijn won er drie.

Heren G - Zele D : 3-13
Céline, Tim en Raf wisten één wedstrijd te winnen tegen een te sterk Zele. Nick verloor ze allevier.

Sponsors