Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 14

Jeroen Buysse

Dames A - Etoile Basse Sambre A : 7-3
De wedstrijd die moest gewonnen worden, werd gewonnen. EBS kwam met slechts twee speelsters naar Stekene, maar het waren wel twee A's. Anja was niet te verslaan. Kim en Jolien wonnen beiden één wedstrijd. Door dit resultaat tellen we nog één punt achterstand op rechtstreekse concurrent Centre Manage en hebben we nog steeds hoop...

Dames B - Atelia Gent C : 0-10
Onze jeugdige B-ploeg had geen kans tegen de drie D6'en van Gent. Enkel Candy kon een setje winnen.

Atelia Gent B - Heren A : 8-8
Mooi resultaat voor de A-ploeg tegen een versterkt Gent B (met Rik Saey). Dominique was de man van de avond met drie overwinningen. Lennard en Christophe wonnen er twee. Anja verloor twee wedstrijden nipt in de laatste set en won slechts één wedstrijd.

Ogeta Geelse A - Heren B : 12-4
Zwaar verlies voor de B-ploeg. Enkel Erik speelde ietwat op niveau en won twee wedstrijden. Bart en Tom wonnen er eentje. Jeroen bleef scoreloos.

Atelia Gent D - Heren C : 8-8
De leider in de reeks had het niet gemakkelijk tegen de C-ploeg. Vooral Maichel was outstanding met drie overwinningen. Ook Jolien en Jeroen speelden sterk : twee overwinningen. Hedwig tenslotte zorgde voor het punt door Christ Marichal te verslaan.

Heren D - Hamme E : 10-6
Moeizame overwinning, maar toch verdiend. Een opnieuw sterke Glenn liet geen wedstrijd liggen. Jan, ook terug op dreef, won er drie. Manuel was iets minder dan de vorige weken en won er twee. Eline kon één wedstrijd winnen.

Heren E - Temse C : 8-8
Kurt en Jean-Paul zorgden met drie overwinningen voor de basis van dit gelijkspel. Hierdoor blijven ze aanklampen met de top-3.

Heren F - Hamme I : 15-1
Gemakkelijke overwinning voor de F-ploeg. Zowel Hugo, Stijn als Dylan wonnen vier wedstrijden. Kevin verloor er eentje. Volgende week staat de topper tegen Lede op het programma.

Heren G
vrij

Sponsors