Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Gore avond nr ??

Manuel De Puysselaer

Mensen mensen mensen, de avonden op vrijdag worden steeds goorder en goorder.

De D-ploeg verkeerde de voorbije 2 weken in een diepe crisis, gelijk spelen tegen Sterke .... (rijmt op c*t) en verliezen in Kieldrecht bracht onze mind in een diepe depressie.

Vrijdag 24/2/2006 jl. diende we voor onze trouwe supporters en ook om onszelf niet langer belachelijk te laten maken, dringend een overwinning in de wacht te slepen.

Het gebeurt nu steeds vaker dat de supporters al voor de spelers arriveren, hetgeen ook vrijdag het geval was. Een ex-speler van onze club en tevens nu bij onze tegenstander Sint-Niklaas (2° in de stand) begon al zenuwachtig te worden. Daar moest de laatkomer, i.c. Dhr. Brokken eens met lachen, niet de tijd telt heren, wel de kwaliteit en ik moet zeggen, de kwaliteit was vrijdag zeer goed.

Glenn slaagde erin toch de eerste en enige match te verliezen, maar gezien zijn amoureuze laatste weken begrijpen wij dit. Daarenboven is verliezen van een vrouw niet echt een schande zeker als ze Nele V.D. Voorde heet.

De andere teamgenoten, Jeroen, Manu en Jean, vernederden Sin-Niklaas en lieten ze terugkeren naar hun pittastal met 15-1 weg met die handel !

Dat heet een passend antwoord op de ontvangen kritiek en het weze een waarschuwing voor de aankomende ploegen, hoe meer kritiek, hoe beter de prestatie.

Uiteraard werd de match ook aan de toog verder beslist en begon onze aller secretaris warempel frieten te bakken om 2u 's nachts. Da's gedurfd, zeker met cocktailsaus wat een vette boel...

Afwassen doen we niet graag daarom werd de overschot van de sauws gewoon in de face van een speler en supporter gesmeerd. Nadien werden de pindanootjes plots gevaarlijk, bracht het bier ons verder en verder wankelen en verliet deze brave schrijver het schouwtoneel rond 3u.

Hij was er wel 's morgens voor de opkuis... en dit keer zonder supporters...

Nog een paar weken en het wordt helemaal te gek, de uitnodigingen voor de kampioenen liggen klaar om gedrukt te worden, aan ons om te bewijzen of we het waard zijn !

Gegroet !

Sponsors