Nieuws

afbeelding van Tim Van Rumst

De G-ploeg (seizoen 2005-2006)

Tim Van Rumst

... of hoe wakker worden na één of andere gore avond !
Dag teergeliefde mensen,
het is weer een tijd geleden dat ik hier nog een artikeltje heb geschreven, maar 't leven is gewoon zo druk tegenwoordig dat ne mens genen tijd meer vindt, alle ja, ge verstaat da wel eh!
Maar nu zit het seizoen erop, dus kan ik nog even alle schone momenten op een rijtje zetten. De G-ploeg heeft tot de laatste speeldag moeten strijden om in 5e provinciale te kunnen blijven, maar mits een beetje hulp moesten we ons hier niet meer druk in maken. Dus ja, de laatste twee speeldagen hebben we gespeeld met iets minder druk op de schouders.
Op de voorlaatste speeldag werd er thuis verloren van Kruibeke met 5-11, maar op de laatste speeldag haalden we er toch nog eens alles uit, en wonnen we met 6-10 tegen Hamme. Jaja, u leest het goed. En dat de dag na... eeuuhm... och ja, voor meer informatie wendt u zich maar tot Mr. Van Laere ! Al bij al kunnen we stellen dat we een goed, maar toch ook wel moeilijk seizoen hebben gehad. Hierbij wil ik dan ook m'n ploegmaats Candy, Céline en Nick bedanken voor alle mooie momenten. Volgend seizoen doen we het nog eens over. Zoals waarschijnlijk de meesten zullen doen, wil ik ook de (vele !!) invallers bedanken. Alleen al het feit dat ze de moed vonden om te spelen met gore Nick, zegt al genoeg...
Tot de volgende zitting ! (die zal aan den toog zijn)

Sponsors