afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 1

Jeroen Buysse

Bouillon A - Heren A : 9-7
Ondanks een sterke Lennard en Christophe kon de A-ploeg geen punten pakken in Bouillon (meteen de verste verplaatsing van het seizoen). Jeroen speelde goed en won één wedstrijd, maar het slechte nieuws is de polsblessure van Dominique die blijft aanslepen. Ook na 6 weken rust had hij nog teveel last en had hij geen enkele kans om een wedstrijd te winnen.

PW Diest C - Heren B : 9-7
Ook hier 9-7 verlies. Bart bevestigde zijn fantastische vorm van de laatste maanden en klopte allevier zijn tegenstanders. Voor Tom (1) en Jolien (0) kwam het seizoensbegin nog iets te vroeg. Christophe toonde dat hij het niveau in Landelijke weldegelijk aankan en won twee wedstrijden. Zijn laatste wedstrijd verloor hij nipt in de vijfde set zodat we zonder punten terug moesten naar Stekene.

Heren C - Zomergem A : 10-6
Deze ploeg heeft hoge ambities in 1ste provinciale en bevestigde deze meteen door een sterke tegenstander uit te schakelen. Tim en Hedwig wonnen drie wedstrijden, Maichel en Jeremy 2.

Atelia Gent D - Heren D : 9-7
Ook hier lieten we punten liggen tegen een nochtans sterke tegenstander. Jeroen was nog totaal uit vorm en kon maar één wedstrijd winnen. Glenn en Jan speelden op hoog niveau in hun debuutmatch in 1ste provinciale. Glenn won er drie en moest slechts in de vijfde set de duimen leggen tegen de eerste man van Gent. Jan won twee wedstrijden. Ook Olivier speelde knap en wist van een C0 te winnen.

Egmont B - Heren E : 11-5
Totale offday voor de E-ploeg. Eline was ziek en Patrick kon zijn laatste wedstrijd zelfs niet spelen wegens rugpijn. Dure punten die verloren gaan dus. Enkel Kurt kon nog twee wedstrijden winnen.

Madelon C - Heren F : 8-8
Yves bewees in deze wedstrijd dat zware trainingsarbeid op termijn steeds beloond wordt en won allevier zijn wedstrijden. Ook Dylan en Evrard vochten voor elk punt en wisten twee wedstrijden te winnen. Voor Kevin kwam deze wedstrijd nog iets te vroeg.

Melsele G - Heren G : 10-6
Inge speelt sterk de laatste weken en won gisteren dan ook meer dan verdiend drie wedstrijden. Céline, Tim en Nick wonnen één wedstrijd, maar toonden dat zij t.o.v. vorig jaar toch al aardig wat vooruitgang geboekt hebben.

Knal J - Heren H : 16-0
Tijdens de week spelen lukt - zeer begrijpelijk - niet voor de vele jeugdige spelers in deze ploeg, met als gevolg dat we slechts met drie man naar Deinze trokken. Daarbovenop was de tegenstander zeer sterk, zodat enkel Raf nog uitzicht had op een overwinning. Hij sneuvelde echter in de vijfde set.