Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 2

Jeroen Buysse

Heren A - Châtelet B : 5-11
Onze A-ploeg had geen kans tegen een sterk Châtelet. Een lichtpunt zijn de twee overwinningen van Jeroen die het niveau van 2de nationale bij momenten nog steeds in zich heeft. Lennard won net als vorige week drie wedstrijden. Christophe en Dominique wonnen geen enkele wedstrijd.

Heren B - Lauwe A : 3-13
Door de blessure van Jolien kon deze ploeg niet voltallig aantreden. Tegen een sterk Lauwe, met B2 Bob Devos, viel er weinig te rapen. Glenn mocht zijn debuut maken in Landelijke en pakte meteen zijn eerste B6. Bart bleef onder de verwachtingen en won slechts één wedstrijd. Tom kruipt langzaam uit het dal en speelde toch al een pak beter dan vorige week.

Heren C - Rooigem-Gent D : 12-4
Mooie overwinning voor de C-ploeg. Tim was oppermachtig en won allevier zijn wedstrijden. Ook Maichel lijkt langzaam op weg naar een constant niveau (3 overwinningen). Jeremy won er eveneens drie, Hedwig twee. Dinsdag wacht Meteor.

Galmaarden A - Heren D : 7-9
Bij een 7-5 achterstand zag het er even slecht uit voor de D-ploeg. Allevier de spelers wisten echter hun laatste wedstrijd te winnen zodat de eerste punten binnen zijn voor deze ploeg. Jan en Jeroen wonnen drie wedstrijden, Manuel twee en Olivier één.

Heren E - Merelbeke B : 7-9
Tweede opeenvolgende nederlaag voor de E-ploeg, ondanks de sterke prestatie van Patrick (4 overwinningen). Jean-Paul won er twee, Kurt één en Patrick geen enkele.

Heren F - Sint-Pauwels D : 5-11
Zwaar verlies tegen een sterk Sint-Pauwels. Evrard was de enige die wat weerwerk kon bieden (3 overwinningen). Van Dylan en Yves werd toch meer verwacht (1 overwinning). Stijn kon geen enkele wedstrijd winnen.

Heren G - Sint-Pauwels E : 6-10
Inge speelde net als vorige week zeer sterk en kon opnieuw drie wedstrijden winnen. Echter niet genoeg voor een punt. Tim won twee wedstrijden, Céline één en Candy geen enkele.

Heren H - De Pinte F : 11-5
Knappe overwinning van de H-ploeg na het 16-0 verlies van vorige week. Mario blijkt een uitstekende versterking te zijn - hij verloor geen enkele set - waaraan onze jeugdige spelers zich kunnen optrekken. Geoffrey won drie wedstrijden, Levi wist er - net als Kenny - twee te winnen.

Dames : Vrij

Sponsors