Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Wie schrijft , die bijft jaja

Manuel De Puysselaer

Beste medeclubgenoten,
Is het jullie ook al opgevallen hoe weinig er nog geschreven wordt over de ploegen ? Ik zie geen Hollands verslagje meer, hoor weinig over de B-ploeg ? Zou er een ziekte zijn ?
Wij, heren van de D-ploeg blijven echter rechtuit onze mening verkondigen. Gestegen naar 1° provinciale na een vrij memorabel jaar in 2° waren we toch wel een beetje onzeker.
Die onzekerheid werd natuurlijk aangewakkerd in de eerste speelweek. Deze schrijver dacht eerst nog een weekendje mee te pikken en zijn plaats af te staan aan een invaller. Jongens toch, je kan fouten maken in het leven. De hoger geklasseerde speler haalde slechts 1 match en er werd met 7-9 verloren. De echte D-spelers waren in topvorm, de invaller daarentegen... Wij wijten dit aan verhuizingsproblemen, slapeloze nachten wegens het doortrekkend verkeer enz...
De 2° speelweek kon een bepaald individu niet wegens een familiefeest in Oostende (dat exact 3 uur duurde, rij daar zover voor). Daarom moest onze invaller van vorige week weer opdraven. Deze keer wel onder strikte voorwaarden (verplicht chauffeur zijn, geen vrouwen erbij, talloze keren trakteren enz... en voor de goede gang van zaken was Uw schrijver er terug bij).
Was het nu de plaatselijke schone op de VLD affiches die onze invaller hadden doen steigeren en beter doen spelen? We zullen het nooit weten, feit is dat hij nu wel een zeer aanvaardbaar niveau haalde. Samen met Brakkie, mezelf en Olivier, haalden we in Galmaarden de 2 punten. Voor de invaller namen we gelijk nog het bord mee van de VLD-schone, het had hem toch zo geholpen.
Speelweek 3, terug de normale ploeg. Tegenstander : Ronse A, onthoofd door het vertrek van Cédric en Opsomer. Telefoon om 19u50 : we zitten in den Easy - Fit. Ok, je mag op voorhand gerust wat fitnessoefeningen doen voor je tegen ons aantreedt, maar probeer toch op tijd te stoppen. Net op tijd waren ze er dan toch, met 3 en één wankele supporter.
Den tegenstand was er maar toch werd er vrij eenvoudig met 10-6 gewonnen. Alleen een zeker Rogé moest zonodig 4 matchen prikken den hebber. Onze thuissupporters mochten er ook wezen, Duvel uit het flesje, daarna Tripel, dan wat vettige friet, jaja het allegaardje had er duidelijk zin in.
Nadien leerde de D-ploeg de jeugdbeheerder nog kaarten wat leidde tot bijna fatale gevolgen daar deze man vanaf dat hij 5 troeven heeft in het wiezen alles koopt wat voor zijn ogen komt, zelfs zijn eigen ploegmaat zijn slagen. Wijselijk werd besloten om geen verder onheil te creëren de boel om 1u te stoppen en nog een heerlijk uurtje Jan Van Biesen te genieten.
Voilà, ziehier onze eerste speelweken. De D-ploeg houdt jullie op de hoogte, nu de andere nog...

Sponsors