Nieuws

afbeelding van Anoniem

hollandse nieuwe

Anoniem

Goedenavond u allen,

Wie de schoen past trekke hem aan, zo luidt de aloude wijsheid. Allereerst wil ik u erop wijzen dat het aandeel Ollanders in de club met 50% is gedaald, vandaar ook minder stukjes. Daaraan gekoppeld, alles wat nieuw is, is leuk. Aan de top komen is moeilijk, aan de top blijven nog moeilijker. Maar voorwaar, voor hen die geinteresseerd zijn, een bloemlezing.

Wie dacht dat een gebonden soep bestellen in Bouillon een belegen grap is komt bedrogen uit. Hetzij is dit typisch Ollandse humor, hetzij zijn de Belgen zo beleefd dat ze om alles lachen, zelfs al vinden ze er geen drol aan.

Op 8-7 als tactisch wonder zelf een tactische wanprestatie leveren en zodoende 300 km huiswaarts reizen zonder punten levert zure soep op, dondert niet of het bouillon is of gebonden soep.

Tegen Châtelet heb ik gemerkt dat mijn tandartsverzekering de nodige jaloezie opwekt bij sommige Walen, voor het eerst in mijn leven werd ik "petit" genoemd, waar velen zich eerder verbazen om mijn kennelijk buiten de confectie gevallen lengte. Gelukkig heb ik hun kippenhok vorig jaar al verkend, ik weet wat me te doen staat daar. Die gasten lieten overigens niet veel liggen tegen ons, een logische "0" derhalve.

De derde ronde tegen Hurricane, blijft apart, geef je je club zo'n mooie naam, kunnen ze de "h" niet uitspreken. Gemiste kans. Wij misten onze kansen niet, Do scoorde zn eerste punt tegen hun nr. 1, waarna hun nr. 2 zo bang werd dat hij van schrik opgaf. Do 2 punten op zijn conduitestaat en wij als ploeg ook, getuige de 4-12 uitslag op een verplaatsing die werd ondersteund door Vak S van Stekene (vrij naar de fanatieke aanhang van Feyenoord). Waarvan akte en niet te vergeten hartelijk dank...

Rest mij nog Christophe te bedanken voor het respect aan mijn agenda cq nachtrust, hij zorgt dat we geen minuut te lang onderweg zijn. Christophe begon goed met een 3 tegen Bouillon, conclusie, hoe verder hij rijdt hoe beter hij speelt.

Een speciale alinea voor Poek, die vanaf plek 4 vrolijk 60% staat te ballen, a.s. zaterdag geven we hem als beloning rust. (klasse Jeroen volhouden zo!) Jeroen heeft Hurricane geleerd wat kwartetten betekent en gaat a.s. zaterdag in de B ploeg een nieuwe noeste poging wagen...

en ik? ach die Ollanders met hun dikke nekken.... Ik raak ze niet maar win ze wel, alleen niet genoeg (zie Bouillon) zaterdag zullen we zien waar we staan als we onze hoofdstedelijke collega's ontvangen. Rij en pizza voorzichtig, ik geef u terug aan de studio.....

Sponsors