Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 5

Jeroen Buysse

Saint-Ghislain B - Heren A : 6-10
Belangrijke overwinning voor de A-ploeg, waardoor we opnieuw een beetje meer afstand nemen van de degradatieplaatsen. Lennard bewees eens te meer dat hij een absolute kopman is en won vier wedstrijden. Christophe speelde een pak beter dan vorige week en won er drie. Jeroen won er twee en Dominique één.

Wenduine A - Heren B : 7-9De B-ploeg pakte in Wenduine eveneens een belangrijke overwinning. Christophe en Bart legden de basis met drie overwinningen. Jolien ondervond geen hinder meer van haar voetblessure en won twee wedstrijden, o.a. tegen de sterke B2-speler van Wenduine. Tom won er één.

Sint-Pauwels B - Heren C : 7-9
De C-ploeg kroop net als vorige week door het oog van de naald. Tegen Sint-Pauwels werd op het einde een 7-5 achterstand nog omgebogen in een 9-7 overwinning. Maichel en Jeremy waren opnieuw de sterkhouders met elk drie overwinningen. Hedwig won er twee en Tim één.

Heren D - Hamme C : 10-6
Opnieuw een overwinning voor de D-ploeg. Met 8 op 10 laten ze de degradatieplaatsen ver achter zich. Manu en Jan verloren geen enkele wedstrijd. Glenn won er twee. Olivier mist nog een tikkeltje geluk om zijn vijfsetters winnend af te sluiten. Hij won geen enkele wedstrijd.

Heren E - St.-Niklase C : 6-10
De E-ploeg verloor opnieuw, nu van St.-Niklase. In de volgende wedstrijden moeten dringend punten gepakt worden. Kurt won drie wedstrijden. Patrick, Jean-Paul en Eline wonnen er eentje.

Zele C - Heren F : 4-12
De F-ploeg versloeg vlot Zele. Evrard en Yves wonnen vier wedstrijden. Dylan won drie wedstrijden, Kevin eentje. Met 7 op 10 bewijst deze ploeg haar plaats in 4de te verdienen.

Zele D - Heren G : 9-7
Nipt verlies van de G-ploeg. Hugo en Inge wisten toch drie wedstrijden te winnen. Nick won er één. Céline kon geen wedstrijd winnen.

Merelbeke D - Heren H : 15-1
Door omstandigheden was de H-ploeg slechts met drie man. Enkel Raf kon een wedstrijd winnen.

St.-Niklase B - Dames : 5-5
Eerste wedstrijd voor onze dames en meteen een eerste punt. Inge won vrij gemakkelijk drie wedstrijden en daarbovenop met Candy ook de dubbel. Charite zorgde voor het vijfde punt.

Sponsors