Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 7

Jeroen Buysse

Hoeselt A - Heren A : 13-3
Geen kans voor de A-ploeg. Enkel Lennard won drie wedstrijden. Zowel Christophe, Dominique en Jeroen slaagden er niet in een wedstrijd te winnen. Toch moet onze A-ploeg, met de wedstrijd tegen Anderlues in gedachten, zich kunnen redden.

Immo Mortsel C - Heren B : 6-10
Twee onverwachte punten. Omdat we op voorhand dachten kansloos te zijn, kreeg Tom een week rust en werd Bart doorgeschoven naar de C-ploeg. De invallers presteerden tegen Mortsel (B4,B6,C0,C2) echter zeer sterk met een 6-10 overwinning als gevolg. Hedwig won één wedstrijd, Jolien twee, Christophe drie en Jeroen won er vier.

Knal D - Heren C : 6-10
Met Bart als versterking begon de C-ploeg aan de moeilijke match tegen Knal (3xC0,C2). Van 4-4 ging het naar 4-8 en uiteindelijk een 6-10 overwinning, waardoor de C-ploeg mee aan de kop komt in het klassement. Bart verloor wel zijn eerste wedstrijd, maar wist zijn volgende drie te winnen. Tim was onverslaanbaar. Jeremy won er twee en Maichel één.

Madelon A - Heren D : 6-10
Sterke prestatie terug van de D-ploeg die eveneens op een onverwachte gedeelde eerste plaats komt te staan. Glenn won er vier, Manu en Jan drie. Olivier wist geen wedstrijd te winnen.

Heren E - Galmaarden D : 7-9
Patrick P, de sterkhouder van deze ploeg tot nu toe, won geen enkele match. En dat laat zich direct voelen in de uitslag. Eline won er wel knap drie. Patrick DW en Kurt wonnen er twee. Niet genoeg om de nederlaag te ontlopen dus.

Hof Ter Burst B - Heren F : 2-14
Gemakkelijke overwinning voor de F-ploeg, die hierdoor op de tweede plaats blijft. Yves, Dylan en Stijn wonnen hun vier wedstrijden. Kevin won er twee.

Hof Ter Burst C - Heren G : 9-7
Nipte nederlaag, ondanks de vier overwinningen van Inge. Tim deed er twee bij, Céline eentje. Candy kon geen wedstrijd winnen.

Heren H : Vrij

Atelia Gent B - Dames : 6-4
Ook hier een sterke prestatie van Inge met drie gewonnen wedstrijden. Samen met Charite won ze bovendien de dubbel.

Sponsors