Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Even melden...

Manuel De Puysselaer

Even melden, jaja lezers onder ons, even melden dat onze C en D ploeg momenteel hoge toppen scheren in de 1° provinciale reeksen.

Nu, van de C-ploeg is dit normaal, indien bepaalde personen het niet meer zien zitten krijgen ze spelers van de B-ploeg of nemen ze onze sympathieke secretaris mee. Op die manier is hun eerste plaats geen verrassing, integendeel het zou al erg zijn... tactisch ingrijpen noemen ze dat... wij van de D-ploeg noemen dit anders maar dit uiteraard terzijde...

Daar hebben wij, de D-ploeg geen nood aan. Zaterdag werd ook Madelon achtergelaten met een nederlaag. Als kapitein raad ik iedere jeugdspeler een avond voor een wedstrijd aan eens mee te gaan met beir Vermeulen. Sinds hij La Rocca onveilig maakt en nu gemiddeld 's morgens thuiskomt slaat hij de tegenstanders nog harder naar huis, een dikke 4x 3-0 was het gevolg. Gelieve dus wel Uw ouders te verwittigen dat beir Vermeulen geen uur kent.

Brokkie was goed zoals gewoonlijk, moest wel 2x gereanimeerd worden na een match maar had nog energie genoeg over om lekker crazy te gaan op één of andere fuif.
Als nu Olivier nog op toerental komt, mogen ze in Sint-Pauwels beginnen vrezen en kan, veel belangrijker, onze secretaris eindelijk eens terecht zijn vlag uit zijn raam hangen.

Och het was best gezellig in Madelon. Lekkere pizza, maar 3 pizza's voor een slordige 20 man is wel weinig. Dat weinig eten had wel tot gevolg dat we allemaal sneller drunk werden en dat zal die fuif in de Cramme geweten hebben.

Vrijdag 17/9/2006: schrijf op: Stekene D-Sint-Pauwels A, hopelijk kunnen we de lijn doortrekken. De jeugd van Stekene zal er staan tegen de jeugd van... Erpe of Sint-Pauwels wie weet ??? Jennen noemen ze zoiets in Nederland ....

Sponsors