Nieuws

afbeelding van Anoniem

Dertigers

Anoniem

Goedemiddag zo samen,
het onderwerp van dit stukje tekst is dertigers, en de daarmee komende gebreken. Tot mijn spijt moest ik voor het eerst in ruim 4 jaar tijd een wedstrijd afzeggen wegens een kwetsuur. Nu ja, ik ben de dertig inmiddels gepasseerd en ouderdom komt met gebreken nietwaar? Dat mij slechte voorbeeld zulke directe gevolgen heeft bij Stekene had ik niet durven en zeker niet willen voorspellen. Het nieuws dat Jeroen enkele weken is uitgeschakeld met een kwetsuur is net van de pers of zijn vervanger in de A-ploeg, ook Jeroen moet ook alweer opgeven zonder een bal te slaan.
Zonder gekheid, maar waarom moet men juist DEZE actie van mij kopiƫren? Wij noteerden mede vanwege bovengenoemde problemen onze achtste nederlaag van dit seizoen en zullen volgende week tegen het puntloze Anderlues ABSOLUUT moeten winnen. Dominique liet tegen La Cipale zien dat hij ook een belle met 11-9 kan winnen en voegde daar prompt nog een zege aan toe. Do dus aan de beterende hand. Christophe worstelt met zijn professionele en sociale agenda, zodoende dit weekend nog even zonder winst, maar wij weten dat hij dat slechts doet om de concurrentie van Anderlues zand in de ogen te strooien. Ondergetekende speelt een aardig seizoen tot nu toe en voegde aan het totaal van Stekene A ondanks wat ouwe-lullen kwaaltjes 3 punten toe.
Ook mensen die 80% staan winnen de wedstrijden nooit vanzelf, vandaar dat ik bij deze een beroep wil doen op hen die Stekene een warm hart toe dragen om ons a.s. zaterdag naar de overwinning te supporteren en wel zodanig dat maandag in de Gazet van Anderlues te lezen staat in welk een heksenketel hun plaatselijke trots met de grond gelijk gemaakt werd. Stekene A zal alles doen om zich optimaal voor te bereiden teneinde u een waar spektakel met (hopelijk) positieve afloop te kunnen voorschotelen. De opstelling houden wij zo lang mogelijk onder de hoed, je moet de tegenstander niet wijzer maken dan ze al zijn....
Tot zaterdag,Groeten

Sponsors