Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 11

Jeroen Buysse

Heren A - Anderlues A : 11-5
De wedstrijd die moest gewonnen worden, werd gewonnen... Tegen de laatste in de stand trokken onze A-spelers nog eens alle registers open. Onder leiding van Lennard (opnieuw vier wedstrijden) stond al snel een 6-2 tussenstand op het bord die niet meer uit handen werd gegeven. Eindstand : 11-5. Dominique won drie wedstrijden, Christophe en Bart twee. De A-ploeg heeft nu vier punten voorsprong op de degradatieplaatsen.

Heren B - Herckenrode B : 6-10
Door blessures van Jeroen en Jolien trad de B-ploeg aan met een noodploeg, die het de spelers van Herckenrode toch nog knap lastig maakte. Erik, terug van weggeweest, won drie wedstrijden. Tom won er twee en Hedwig eentje. Kurt weerde zich kranig en kon een set winnen tegen een B6. Ook de B-ploeg heeft nu vier punten voorsprong op de degradatieplaatsen.

Heren C - Eikenlo A : 11-5
Knappe, collectieve overwinning. Zowel Christophe, Jeroen als Maichel wonnen drie wedstrijden. Jeremy won er twee. De C-ploeg sluit de heenronde af op een tweede plaats met één punt achterstand op Meteor Oudenaarde en vier punten voorsprong op Eikenlo en Hamme.

Rooigem-Gent C - Heren D : 10-6
De D-ploeg ging goed mee tot 4-4, maar verloor daarna vier wedstrijden op rij. Manu en Glenn wonnen twee wedstrijden, Jan en Olivier één. De D-ploeg sluit de heenronde af in het midden van de rangschikking.

Heren E - De Pinte A : 6-10
De E-ploeg had weinig kans tegen het tweede gerangschikte De Pinte. Patrick en Eline wisten twee wedstrijden te winnen, Jean-Paul en Patrick wonnen één wedstrijd. De terugronde zal ongetwijfeld beter verlopen...

Heren F - Atelia Gent L : 14-2
Geen problemen voor de F-ploeg die de terugronde afsluit op een onverwachte tweede plaats. Evrard en Yves wonnen hun vier wedstrijden, Stijn en Kevin wonnen er drie.

Heren G - Hamme H : 2-14
De G-ploeg slechts met drie, dus weinig kans tegen een sterk Hamme. Enkel Inge kon twee wedstrijden winnen.

Heren H - Atelia Gent N : 1-15
Enkel Charite kon een wedstrijd winnen. Levi en Brecht speelden zeker goed mee, maar kwamen telkens nog iets te kort.

Dames
Vrij.

Sponsors