Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Aan allen !!

Manuel De Puysselaer

Beste clubgenoten,
Mijmeren over een afgelopen jaar is niet altijd nodig maar toch was 2006 voor TTC Stekene alweer een bewogen jaar.
Het jaar startte voor ons al met moeilijke bestuursonderhandelingen inzake onverwachte torenhoge uitgave voor onze vrienden van Electrabel. Niet eenvoudig, maar we hebben ons er toch weer moeten doorwringen.
Sportief ging het beter, de D-ploeg werd duidelijk kampioen en ook de F-ploeg, eens vocaal goed ondersteund mocht zijn plaatsje innemen in 4° provinciale. Laat mij toe te stellen dat zij dit tot op heden bewezen hebben waard te zijn !!
Ook een hilarische avond was de redding van onze A-ploeg tegen de leukerds uit Marloie. Dan geef je al eens eten, willen ze dat toch niet zeker... enfin, waarschijnlijk gingen ze nog uitgebreid de degradatie elders vieren, geld was er toch genoeg...
Merk ook nog in de eerste helft van het jaar de goede prestatie van B en C ploeg op en de titel van de A-ploeg bij de jeugd. Alleen moeten ze de federale finale beter plannen bij de bondsmensen, zaterdagmorgen is niet goed voor onze jeugd !
We mochten na augustus een aantal nieuwe gezichten begroeten, intelligente mensen, werklozen ( eentje vroeg zelfs om als PWA'er/IBO'r te mogen starten, dit kon echter niet ).
Sportief doen we het dus behoorlijk.
Ik mag ook nog zeggen dat de clubkampioenschappen dit jaar van uitstekende kwaliteit waren met een terechte winnaar onze vriend 'den Hollander' Lennard, topklasse. Een sportman die zich toch wel eens laat verleiden tot lampjekacheltje of omgekeerd, enfin, die Hollanders blijven speciaal. Ook de halve finalisten, Dylan, Glenn en Maichel, rasecht eigen talent mogen terugkijken op een puik clubkampioenschap.
Tot slot na al dit goeds blijf ik nog even stilstaan bij de zwarte bladzijde die we moeten omdraaien hebben. Zijn foto hangt nu bij ons maar eerlijk de dood van Willy heeft ons toch allemaal geschokt. Zijn ludieke opmerkingen, zijn inzet, zijn technische kennis maar ook gewoon zijn 'zichzelf zijn' is iets wat we toch missen. Willy, we gaan proberen Uw begonnen werk toch voort te zetten !
Bij deze wens ik iedereen een fantastisch gezond en sportief 2007 toe en geef toe met zo'n mooie boodschappen : ik had toch ook voorzitter kunnen zijn niet ??? Woeha, nog eens dank aan Hedwig voor de hulp in 2006 !
Uw nederige schrijver

Sponsors