Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 1

Jeroen Buysse

Stekene A - Meerdaal Leuven A : 13-3
Kopman Dennis maakt een sterk debuut en wint meteen vier wedstrijden, al ging de eerste wedstrijd niet zo vlot (zenuwen?). Bart, Dominique en Jeroen verloren nadien nog één wedstrijd. 13-3 was de zware einduitslag.

Stekene B - BASF Kapellen A : 12-4
BASF bestempelt zichzelf als een kandidaat daler. Toch een moeilijk te bespelen ploeg met sterke C0'en Ive Beeckaert en Bert Schrauwen. Glenn is echter duidelijk in vorm en won zijn vier wedstrijden vrij eenvoudig. Maichel en Jeroen wonnen er drie, Christophe twee.

Rooigem-Gent D - Stekene C : 7-9
De helft van de club nog op vakantie en daarom onze C-ploeg met drie man naar Rooigem. Dankzij een prachtprestatie werd er nog gewonnen ook. Zowel Jeremy, Tim als Manu wonnen drie wedstrijden.

Galmaarden A - Stekene D : 15-1
Dat het een moeilijk jaar ging worden voor onze D-ploeg was op voorhand geweten. Galmaarden was duidelijk te sterk. Enkel Kurt kon een wedstrijd winnen, nog wel van een B6...

Lobos A - Stekene E : 12-4
Zware tegenstand voor de E-ploeg. Lobos A (C6, D0, D0, D2) zakte vorig seizoen uit tweede provinciale en wil zo snel mogelijk terug. Yves bevestigde zijn goede vorm door een C6 en een D2 te kloppen. Evrard en Stijn wonnen allebei van een D0. Een logische 12-4 nederlaag was het gevolg.

Stekene F : vrij

Stekene G - Melsele G : 5-11
Deze ploeg, aangevuld met nieuweling Sander, speelt haar tweede jaar competitie en dus mag vooruitgang verwacht worden. Levi won drie wedstrijden, Geoffrey twee. Sander (nipt verlies in twee wedstrijden) en Brecht wonnen nog geen wedstrijd. Mits regelmatig aanwezig zijn op training, moet dit zeker kunnen verbeteren.

Stekene H : vrij

Sponsors