Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 2

Jeroen Buysse

Kobelco Antwerpen B - Stekene A : 8-8
Kobelco Antwerpen B (2xB4, 2xB6) liep direct uit naar een 5-1 voorsprong en even zag het er helemaal niet goed uit voor de A-ploeg. Dominique (nul overwinningen) en Dennis (één overwinning) hadden een totale offday, wat gelukkig gecompenseerd werd door fantastisch spel van Bart en Glenn. Met respectievelijk vier en drie overwinningen zorgden ze in extremis nog voor een punt.

Kobelco Antwerpen A - Stekene B : 14-2
De A-ploeg van Kobelco Antwerpen (B0, 2xB4, B6) was veel te sterk voor onze B-ploeg en waarschijnlijk ook voor de ganse reeks. Christophe won tegen een B4 en een B6. Jeroen, Tim en Maichel speelden vijfsetters, maar wonnen er geen enkele.

Stekene C - Eikenlo A : 5-11
Eikenlo kwam met zijn sterkste formatie naar Stekene en liep al snel uit naar 3-7. Manu en Jan wonnen twee wedstrijden, Jeremy één.

Sint-Pauwels A - Stekene D : 15-1
Hedwig wist de eer te redden in deze moeilijke wedstrijd door winst op Thomas Soin. Enkel Patrick had ook nog zicht op een overwinning...

Stekene E - Sint-Pauwels D : 7-9
Yves, de laatste tijd erg goed bezig, nam zijn ploeg op sleeptouw met drie overwinningen. Inge viel zeer sterk in met twee overwinningen. Stijn en Dylan wonnen één wedstrijd te weinig. Regelmatiger trainen is de boodschap!

Knal I - Stekene F : 8-8
Door omstandigheden speelde de F-ploeg slechts met drie man. Wat hen er niet van weerhield een knalprestatie te leveren. Hugo en Kevin wonnen drie wedstrijden, Tim won er twee. Een mooie start!

Temse E - Stekene G : 13-3
Een te verwachten nederlaag tegen titelkandidaat 1 uit deze reeks... Zowel Kenny, Geoffrey als Brecht wonnen één wedstrijd.

Hof ter Burst C - Stekene H : 5-11
Sterk debuut van Steve die er meteen vier won. Ook Andy speelde zijn eerste interclubwedstrijd in de VTTL zeer sterk. Hij won drie wedstrijden. Charite en Raf wonnen er elk twee en zorgden voor de 5-11 overwinning.

Sponsors