Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 3

Jeroen Buysse

Stekene A - Atelia Gent D : 10-6
Moeizame overwinning voor de A-ploeg tegen een sterk en gemotiveerd Gent. Bart is de laatste tijd echter bijna onverslaanbaar en won allevier zijn wedstrijden. Dennis won er drie, Dominique twee. Jeroen sukkelt een beetje met een vormcrisis en won er slechts één.

Stekene B - Tecemo A : 12-4
Opnieuw een Antwerpse ploeg thuis en opnieuw een 12-4 overwinning. Invaller Jan versloeg meteen B6 en C0, zodat het halfweg al 7-1 was. Christophe en Christophe wonnen drie wedstrijden, Jeroen vier.

Kieldrecht A - Stekene C : 7-9
Opnieuw een nipte 9-7 overwinning voor de C-ploeg. Glenn won zonder problemen zijn vier wedstrijden. Manu verloor enkel van Wim, Jeremy won twee wedstrijden en Patrick verloor zijn vier wedstrijden.

Temse A - Stekene D : 9-7
Door omstandigheden werd de opstelling van de D-ploeg volledig door elkaar gegooid en bijna leverde dat een eerste punt op. Maichel is sterk bezig de laatste tijd en verloor geen enkele wedstrijd. Tim, Hedwig en Olivier wonnen één wedstrijd.

Kieldrecht B - Stekene E : 12-4
Kieldrecht (D0, 2 x D2,D4) was een maatje te sterk voor de E-ploeg. Yves bevestigde opnieuw zijn goede vorm met drie wedstrijden. Invaller Jean-Paul won één wedstrijd.

Stekene F : Vrij.

Stekene G - Sint-Pauwels F : 1-15
Enkel Geoffrey kon tegen een sterk Sint-Pauwels een wedstrijd winnen. Nadien verloor hij, net als Tim, nog een vijfsetter. Levi en Sander verloren hun vier wedstrijden.

Stekene H - Sint-Niklase I : 9-7
Knappe tweede overwinning van de H-ploeg in haar eerste jaar competitie. Andy en Raf verloren slechts één partij, terwijl Charite twee en Brecht één wedstrijd won.

Sponsors