Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Jeugd week 2

Manuel De Puysselaer

Ook de jeugdcompetitie is ondertussen gestart. Dit jaar treedt Stekene met 4 jeugdploegen aan in de jeugdcompetitie die, dat kunnen we niet ontkennen, in aantal ploegen steeds verder wegzakt... Gelukkig mogen wij nog steeds 4 ploegen aan de bak brengen, net als Sint-Pauwels. Dat we samen met onze buren dit nog kunnen bewijst dat onze jeugdwerking wel degelijk vorderingen boekt.

A-ploeg
De A-ploeg begon tegen Teneramonda met een 8-2 zege, Yves Van Stappen zette zijn sterke beginstart in de VTTL gewoon door en won gemakkelijk zijn 3 matchen. Levi en Geoffrey dienden enkel tegen de goed spelende Seppe een match af te geven. Toch een mooie start van onze jonkies !

B-ploeg
De B-ploeg verloor vorige week zwaar met 10-0 in Sint-Pauwels en durven zelfs het blad niet meer afgeven... Eerlijk gezegd, dat zou ik ook niet durven... Niettemin speelden ze gisteren een mooie match tegen een sterk Hamme A. Charite stond meer dan haar 'mannetje' en won 2 matchen, Jonas en Andy elk 1. Met deze inzet en geleverde prestatie volgen punten vanzelf.

C-ploeg
De C-ploeg versloeg Okapi A met 6-4 na een spannende match waarin vooral Lise (3 matchen) en Cato (2 matchen) bewezen dat ze goed bezig zijn. Ellen speelde een puike dubbel en kwam maar een beetje tekort in de enkelspelen. Proficiat C-ploeg, een verdiende overwinning.

D-ploeg
Temse B was zeker een sterke ploeg, toch slaagde Charlotte erin om Danny of Donny te verslagen (we zijn er nog niet uit...). Hannelore en Sarah speelden zeer verdienstelijk maar konden geen match winnen. Volgende week tegen Okapi waar onze C-ploeg van won zit er wel meer in !

Sponsors