Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

On tour met Stekene C

Manuel De Puysselaer

Vele mensen stelden zich al de vraag of er nog sprake is van de sterke D-ploeg van vorig seizoen. Maar natuurlijk mijn lieverdjes, we zijn zelf een letter gestegen en krijgen nu een letter C achter ons ploegje. Kunnen ze ons toch al niet meer uitlachen met D-ommeriken ploeg of D-utsenploeg.
Uiteraard heeft ons succes zijn tol geeist... Onze kopman Vermeulen gaat zijn heil zoeken in Landelijke reeksen. Over de transfersom wordt angstig gezwegen. De vervanger is Jeremy Op De Beeck en diende zich dus aan te passen ( bij ons mag er al eens verloren worden... ) en deed dat vanaf de eerste match met direct 3 matchen te nemen. We wonnen met 3-en in Rooigem (7-9).
Eikenlo was te sterk in week 2 al hadden ze daar wel een Limburger voor nodig wiens opslag menig speler van de C-ploeg deed huiveren... toch proficiat voor Eikenlo, een sterke ploeg.
Laatste vrijdag mochten we nog eens de geurende gangen van café Middelkamp opzoeken. Glenn deed mee omdat hij zaterdag in the air ging en ook Patrick Polfliet deed mee omdat hij zaterdagavond zijn militaire danspasjes moest doen heropleven..
Kieldrecht stond met Wim De Witte (B6) en Koen Van De Walle (C2) met 2 sterke eerste manschappen. Uiteindelijk won Glenn 4 matchen, ondergetekend 3 en Jeremy 2. Patrick speelde goeie 2 matchen maar dacht daarna waarschijnlijk al meer aan het komend feestje en kon niet meer doorzetten. 7-9 dus en 4 op 6 voor ons ploegsken.
Omdat Vermeulen nog eens wou stoefen met zijn 4 matchen en ondergetekende zijn gemiddeld aantal pinten op vrijdag nog niet had gedronken moesten we wel nog een bezoekje brengen aan ons lokaal alwaar een donkere sfeer heerste...
Kwam het omdat Van Rumstus niks had gewonnen ? Was het 4° vat aangesloten bier ook weer slecht ? In ieder geval werd het toch nog plezant en galmden de foute nummers de nacht in ! GOLDIES Radio boven zou ik zeggen !
Na het nummer: 'Ricky je kan beter maar alleen naar huis of bed' (wie weet dat nog) hebben we dat dan ook maar besloten !
Volgende week wacht Knal C , een knaller van formaat!
Gegroet

Sponsors