Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 4

Jeroen Buysse

Stekene A - Ogeta Geelse A : 12-4
Beide ploegen stonden bovenaan in de rangschikking en waren qua klassementen aan elkaar gewaagd (B4,B6,B6,C0 vs. B4,B6,B6,B6). Sterke uitslag dus van de A-ploeg. Dominique was eindelijk eens gemotiveerd en won vier wedstrijden, net als Dennis. Bart en Glenn wonnen elk twee wedstrijden.

Stekene B - Hoeselt B : 8-8
Een sterke Wouter Ketelslegers (4) kon in zijn eentje niet verhinderen dat een homogeen Stekene nog een punt uit de brand wist te slepen, hoewel ze heel de wedstrijd tegen een achterstand hadden aangekeken (© Kobboi). Christophe, Jeroen, Christophe en Maichel wonnen twee wedstrijden.

Stekene C - Knal Deinze C : 4-12
Mano Cocquyt gaf geblesseerd op na zijn eerste wedstrijd en daardoor kreeg de C-ploeg meteen drie wedstrijden cadeau. Knal liet echter zien dat het één van de titelkandidaten is in deze reeks en verloor geen enkele match meer. Zes vijfsetters werden wel met nipte cijfers gewonnen. Olivier won van Mano. Manu, Jan en Jeremy wonnen geen match.

Stekene D - Melsele B : 3-13
Enkel Hedwig kon de eer redden door drie wedstrijden te winnen. Patrick, Kurt en Jean-Paul wonnen geen match.

Stekene E - Sint-Niklase C : 5-11
Opnieuw een zware tegenstander voor de E-ploeg, maar stilaan kan de ploeg zich aanpassen aan het hogere tempo in 3de provinciale. Yves was minder fortuinlijk dan de voorbije weken en verloor drie vijfsetters en won één wedstrijd. Dylan en Evrard wonnen één wedstrijd, Stijn won er knap twee.

Merelbeke E - Stekene F : 3-13
Knappe uitoverwinning van onze F-ploeg. Kevin en Kenny waren onklopbaar, Tim won drie wedstrijden en Céline won er twee.

Kruibeke C - Stekene G : 7-9
Voor Geoffrey loopt het momenteel zeer vlot in zijn tweede jaar competitie. Tegen Kruibeke won hij knap zijn vier wedstrijden. Superinvaller Steve won drie wedstrijden. Hugo won er twee. Resultaat : een mooie 7-9 overwinning.

Sint-Niklase H - Stekene H : 11-5
Ook de H-ploeg deed het tot nu toe zeer goed. Tegen Sint-Niklase werd voor de eerste keer verloren dit seizoen ondanks sterk weerwerk van vooral Andy (drie overwinningen), Jonas (verloor nipt twee vijfsetters) en Raf.

Sponsors