Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 5

Jeroen Buysse

Gullegem B - Stekene A : 7-9
Knalprestatie van de A-ploeg. Door de ongeslagen leider (3xB4,C0) met 7-9 te verslaan, komt de ploeg op de eerste plaats in het klassement. Dennis, Bart en Glenn wonnen drie wedstrijden. Christophe blijft voorlopig verder trainen.

Atelia Gent B - Stekene B : 13-3
Zware maar verwachte nederlaag tegen een sterk Gent. Maichel bewijst de laatste weken dat hij zeker meekan in Landelijke en wint B4 en B6. Jeroen VP won ook een wedstrijd. Tim en Jeroen B wonnen geen enkele wedstrijd.

Merelbeke A - Stekene C : 11-5
Door deze nederlaag belandt de C-ploeg in de onderste helft van het klassement. Volgende weken moeten er punten gepakt worden. Christophe won drie wedstrijden, Hedwig en Olivier één.

Hamme C - Stekene D : 13-3
Te verwachten nederlaag voor de D-ploeg, ondanks goed weerwerk van Patrick, Jean-Paul en Stijn (één wedstrijd).

Kruibeke A - Stekene E : 9-7
Pijnlijke nederlaag en de kans om de eerste punten te pakken werd verkeken. Dylan komt stilaan in vorm en won drie wedstrijden. Yves en Evrard wonnen er twee. Invaller Geoffrey speelde verdienstelijk maar kon nog geen wedstrijd winnen.

Stekene F - Zele D : 7-9
Even zat er een stunt in tegen de leider in deze reeks. De F-ploeg kwam 6-4 voor, maar kon het niet afmaken op het einde. Tim, Kenny en Kevin wonnen elk twee wedstrijden, Céline won er één.

Stekene G - Sint-Niklase H : 5-11
De G-ploeg bood mooi weerwerk tegen deze sterk ploeg uit Sint-Niklaas. Andy won drie wedstrijden, Levi en Sander wonnen er één.

Sponsors