Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 6

Jeroen Buysse

Stekene A - Berlaar B : 11-5
Met Berlaar B won de A-ploeg gisterenavond van een moeilijke tegenstander die tot dan toe nog niet veel punten had laten liggen. Glenn kampte deze week met een wat mindere vorm en won maar één wedstrijd. Dominique en Bart wonnen drie wedstrijden. Kopman Dennis verloor geen enkele set.

Stekene B - Hamme A : 6-10
Een belangrijke wedstrijd die echter verloren ging door de B-ploeg, vooral door het falen van de eerste twee spelers. Maichel bewees weer dat hij zijn plaats in Landelijke verdient met drie overwinningen, Christophe won er twee, Jeroen één en Christophe nul.

Stekene C - Zomergem A : 4-12
Zomergem een maatje te groot voor de C-ploeg. Tim zoekt duidelijk nog naar zijn normale niveau en won net als Olivier geen enkele wedstrijd. Manu won twee op drie wedstrijden. Jan won er één.

Stekene D - Ronse A : 2-14
Goed weerwerk van de spelers van de D-ploeg die de vijf vijfsetters die gespeeld werden allemaal verloren. Hedwig en Kurt wonnen één wedstrijd.

Stekene E - Melsele D : 8-8
Het eerste punt is eindelijk binnen. Na de nipte nederlaag tegen Kruibeke een opsteker voor de E-ploeg. Tegen alweer hoger geklasseerde tegenstanders werd de achterstand op het einde goedgemaakt. Yves won knap vier wedstrijden. Dylan won er twee. Stijn en Evrard één. Proficiat!

Zomergem F - Stekene F : 3-13
Mooie uitoverwinning van de F-ploeg die daarmee ineens in de top 3 van de rangschikking komt te staan. Kevin en Tim wonnen vier wedstrijden, Kenny won er drie en Céline twee.

Stekene H - Stekene G : 10-6
In het onderlinge duel tussen H en G trok H aan het langste eind, vooral dankzij (alweer) een goeie prestatie van Andy: vier wedstrijden. Ook Charite en Jonas bewezen dat ze week na week beter spelen. In de G-ploeg won Geoffrey drie wedstrijden, Levi twee en Sander één.

Sponsors