Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Jeugd week 7

Manuel De Puysselaer

De jeugd mocht het deze week allemaal thuis opnemen tegen zijn tegenstander. Voor Erpe was dit blijkbaar moeilijk op een zondag dus geen nood, zo zijn we, dan spelen we gewoon op zaterdag. Vermeulen had even zijn bed gezien (het was mooi opgemaakt) en kwam dan maar rechtstreeks van La Rocca naar Stekene. Daar won hij op zijn eigen manier met mooi tafeltennis (...) 3 matchen. Zijn wakkere medespelers waren goed voor 2 matchen , Maxim Cassiman won knap 2 matchen.
Onze B ploeg kreeg op zondag Temse A over de vloer. Ze waren blijkbaar bang die van Temse, om 9u stonden ze al te hijgen aan de poort... die toebleef. Ha ja, 9u30 zal ook wel gaan zeker... Toch, het mag gezegd, een heel sterke ploeg met 2 talentvolle spelers en een goeie 3de man. Andy buitte toch even een aarzeling van Jordy en won de eerredder. Jonas en Sander speelden verdienstelijk maar moesten zich gewonnen geven in de gemotiveerde en betere tegenstander.
De C ploeg kan thuis altijd iets meer. Lise had de Turkse zon goed verteerd en aldaar ook aangepapt met een lokale speler wat resulteerde in 3 puike matchen. De andere ploegleden Cato en Ellen volgden in haar mars. Enkel de gelegenheidsdubbel door de zaalcommissaris aangevraagd werd vakkundig verloren. Toch maar beter naar de vrouwen luisteren zaalcommissaris !!
Onze D ploeg tenslotte kreeg met Kruibeke B een goede middenmotor over de vloer. Mooi dat zowel Niki, Charlotte als Sarah hier een match wonnen, daar bleef het bij en 3-7.
Volgende week mogen de 6 vrouwen van C en D zich het haar uitkrabben want dan staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Benieuwd wie daar zonder kleerscheuren uit zal komen ...

Sponsors