Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Smijten met die pannekoeken !

Manuel De Puysselaer

Onze allerjongste leden, beginners in vaktaal genoemd, doen al enkele maanden mee aan diverse tornooien, beginnerstornooien genoemd.

Vandaag mochten ze eens lekker uit de bol gaan op het pannekoekentornooi in Hamme. Onze deelnemers, Sarah en Laura De Schepper, Sofie Van Hoye en Thomas van Hauwermeiren werden in diverse poules onderverdeeld. Opmerkelijk dat de poule pré-microben ( de -9 jarigen) vandaag het sterkst vertegenwoordigd waren.

Jong talent bezig zien, het is me wat. De zenuwen gieren door de kelen van aanwezige ouders, grootouders, tantes, nonkels, voogden, stiefpa's, stiefma's enfin je ziet daar heel wat.
Het moet gezegd, onze jongelingen hebben het zeer goed gedaan, Sarah en Sofie wonnen zelfs elk 2 van de 4 partijen in hun poule. Thomas had kans maar moet nog verder groeien. Laura had de pech dat ook geklasseerde spelers mochten meedoen waardoor er warempel een E6 in haar poule stond. En dan nog wel die gast van Temse die s'morgens ons hele B-ploeg in de competitie had opgegeten. Het weze gezegd, Laura vocht fel ,maar kwam tegen dit overwicht nog wel wat tekort.

Op 1/12/2007 komt normaal gezien de Sint en die zal zeker veel geluk meebrengen om 's namiddags te stunten op het volgende beginnerstornooi in Zele.

Proficiat voor onze deelnemers, Laura, Sarah, Sofie en Thomas
Aan de andere beginners : schrijf jullie snel in op ons infobord voor zaterdag 1/12/2007 aanstaande ! De moeite waard

Manu

P.S.: Sofie en Sarah kunnen nog de kwartfinales gespeeld hebben maar dan was deze verslaggever back to home.

Sponsors