Nieuws

afbeelding van Jeroen Buysse

Speelweek 8

Jeroen Buysse

Stekene A - Sint-Niklase A : 16-0
Geen problemen voor de A-ploeg tegen de buren uit Sint-Niklaas, al werden enkele wedstrijden slechts nipt gewonnen. Zowel Dennis, Dominique, Glenn als Jeroen B wonnen vier wedstrijden.

Stekene B - Lanaken A : 8-8
Met Bart in de ploeg werd er stiekem op een stunt gerekend tegen de derde uit de rangschikking. Bart deed zijn job meer dan behoorlijk en won zijn vier wedstrijden. Jeroen VP en Maichel wonnen twee wedstrijden. Enkel Christophe kon geen wedstrijd winnen. Een belangrijk punt voor de B-ploeg, maar zeker nog niet genoeg...

Sint-Pauwels B - Stekene C : 11-5
Zware nederlaag waardoor de C-ploeg onderaan de rangschikking blijft bengelen. De volgende wedstrijden moeten er punten gepakt worden. Enkel Tim (3) en Manu (2) wisten wedstrijden te winnen.

Eikenlo B - Stekene D : 15-1
Aangezien Kurt nog steeds geblesseerd is, was het moeilijk voor de D-ploeg om een goeie uitslag neer te zetten tegen Eikenlo. Enkel Hedwig won een wedstrijd. Patrick en Jean-Paul bleven scoreloos.

Temse C - Stekene E : 4-12
Belangrijke overwinning voor de E-ploeg die opnieuw omhoog klimt in de rangschikking. Yves won vier wedstrijden, Stijn en Evrard wonnen er drie en Dylan won er twee.

Stekene F - Zomergem G : 13-3
Vlotte overwinning van de F-ploeg waardoor de ploeg afgezonderd op de tweede plaats komt. Kevin en Inge verloren geen enkele wedstrijd. Tim won drie wedstrijden en Céline twee.

Stekene G - Sint-Pauwels E : 2-14
Geen kans voor de G-ploeg tegen de leider uit de reeks. Enkel Hugo en Kenny wonnen een wedstrijd.

Stekene H - Kruibeke C : 7-9
Door de opgave van de geblesseerde Wim Boeykens werd het naar het einde toe nog spannend, maar tegen de ervaren Kruibekenaars kwam de H-ploeg nog net iets te kort. Andy en Charite wonnen twee van hun drie wedstrijden. Jonas won er één.

Sponsors