Nieuws

afbeelding van Yves Van Stappen

Dynamica A - Stekene A (Jeugd) : 4-6

Yves Van Stappen

Gegroet beste vriendekes!

Niet alleen bij de volwassenen is de competitie begonnen, ook bij de jeugdspelers was het startschot gegeven. Die legendarische A-ploeg bij de jeugd mocht zich verder zetten in eerste afdeling, en zonder Glenn en Stijn beloofde het eens een ander jaar te worden. Nu goed, met ploegmaten als Geoffrey, Levi, Jonas, en Sander kan het haast niet mislopen.

Eerste opdracht: op Dynamica A gaan winnen. Soit, na 6 uurtjes slaap van vorige nacht (zie Stekene D), mochten we uit onzen nest om naar Waasmunster te trekken. Gewapend met Geoffrey, Sander, en een paar boterkoekskes op weg naar Dynamica ! Beide jeugdspelers hadden de avond voordien ook al moeten spelen, dus het piekte een beetje.

De jeugd zelf is erop vooruit gegaan, het aantal vrij hoge klassementen tegen vorig jaar zijn enorm gestegen. Dynamica trad aan met Matthias, Jelle en Filip (D2). Het zou dus een lastige klus worden. Maar we hielden goed stand, 3-1 voorsprong, 3-3. Geoffrey en Sander deden hun uiterste best, en wonnen elk 1 match, hoewel er een paar belles nipt verloren werden. Ook de dubbel wisten we binnen te halen, en Yves won er 3. Een heerlijke 4-6 overwinning dus, dat smaakte zoet.

U ziet dames en heren, in onze club zitten er heel wat jeugdspelers die potentie hebben om door te stoten naar een hoger niveau. Bij deze is het weeral eens bewezen door winst op Dynamica A. Bedankt Geoffrey en Sander ! En op de tonen van "The day that never comes"

 

Sponsors