Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Jeugdverslag speelweek 6

Manuel De Puysselaer

Beste lezers,

Gezien ondergetekende vrijdagavond 16-0 met de C-ploeg op zijn donder kreeg, leek het me beter om wat positief nieuws te schrijven. En dat positief nieuws komt geheel van onze 5 actieve jeugdploegen. Het is tijd om hier een kleine balans te maken.

Stekene A
Krijgt in 1° afdeling serieuze tegenstanders, dat werd al duidelijk toen Hamme A kwam winnen, hetzelfde lot ondergingen we tegen Kruibeke B en A, enfin er zijn maar 7 ploegen meer in competitie maar het zijn dan wel 7 goeie ploegen. Vandaag kwam Sint-Pauwels A op bezoek en da's altijd een leuk kijkstuk. Spanning was er, goeie matchen ook al kende Geoffrey een beetje pech met 2 gemiste matchpunten tegen Laurens. Yves won er 3, Geoffrey 1 en Levi 0 (al had hij tegen de 3° man kans !) De dubbel werd dit jaar wel eens gewonnen en dus was 5-5 de terechte uitslag.

Stekene B
Na het vertrek van Ellen Kluskens was de vraag hoe boezemvriendinnen Lise en Cato dit gingen verwerken. Maar... hun nieuwe pion, Charlotte Blancke heeft al duidelijk bewezen de laatste weken een goeie vervangster te zijn. Stekene B hijst zich stilaan naar de bovenste regionen en kwam daarbij vandaag Kruibeke D tegen. Op inzet en met Cato als toonbeeld van vechtlust (jaja !!) werd het een spannende 6-4, Cato met stip 3, Charlotte 2, Lise 1. Goeie spirit daar in de B ploeg en jawel bekroond met een 2° plaats, er zijn andere tijden geweest. Proficiat dames !

Stekene C
Ook hier een vertrek dit seizoen, Niki De Rudder en dus moesten Hannelore en Sarah op zoek naar een nieuwe partner. Gezien de vrouwelijke weelde bij TTC Stekene, wie zal zich dat beklagen, vonden we menig vervangster, dat kan Laura, Sarah, Sofie zijn, enfin keuze genoeg. Vandaag moesten ze de wei in tegen de leider Erpe C. Laura won knap haar 2 matchen (die Joran V.D.B. waar ze vroeger al wel eens moeite mee had, werd met 3-0 ingepakt). Hannelore won er 2, Laura ook en Sarah 1. 5-5, knappe puntendeling !

Stekene D
Na al dat vrouwelijk geweld, een mannenploeg jawel. Leider hier is Victor, goed in vorm, met steun van Chiel of Hannes of anderen (Jari, Bart Wullaert, Thomas enzo). Vandaag kwam Kruibeke E op bezoek. Sofie en Jari waren de teamgenoten van Victor en jawel een knappe 9-1 volgde. Jari (toch nog niet zolang in competitie) won er 3, Victor ook en Sofie 2. Mooie zege en als ze deze mentaliteit verder dragen, toekomst verzekerd.

Stekene E
Last but not least, de jongste garde. Leider hier Thomas Van Hauwermeiren, de laatste tijd sterk bezig, met in zijn spoor de sympathieke spring in't veld Sarah De Schepper en ook Bart Wullaert, Jari, Stijn Wullaert, Thierry. Vandaag kwam de laatste op bezoek, Kruibeke F. Weinig moeilijkheden ondervonden, Thomas trok de goede lijn door en won er 3, Bart Wullaert (ook nog maar net in competitie), liet zijn talenten zien en won er ook 3, Sarah met de glimlach 2.

En zo verliet ik de zaal met 3 overwinningen en 2 gelijke spelen tegen sterke tegenstanders. Dat was mij de laatste jaren nog niet veel voorgevallen. Het trainingsbeleid en ook de mentaliteit zit duidelijk goed en dat doet deugd om te zien. Gasten, proficiat van mij, doe zo verder!

 

Sponsors