Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Jeugdcompetitie - stand van zaken na speelweek 5

Manuel De Puysselaer

Na 4 speeldagen in de jeugdcompetitie maken we hierbij een kleine samenvatting.

Stekene A - 2° afdeling - 4° plaats
Stekene A heeft 3 van zijn 4 matchen weten te winnen. De openingsmatch werd verrassend verloren in Zele A maar nadien wisten onze mannen wel te winnen van Erpe, Stekene B en laatst Dynamica B.

De zwaarste ploegen moeten wel nog komen, te beginnen nu zaterdag thuis tegen Nova A die één punt meer hebben.
De A-ploeg wordt hoofdzakelijk gevormd door Sander Van Mechelen, Thierry, Geoffrey en een aantal invallers.

Stekene B - 2° afdeling - 10° plaats
Stekene B heeft het moeilijk in het eerste seizoen in 2° afdeling. Het verloor dan ook tot nu toe al zijn wedstrijden. De kalender voorzag wel vooral de betere ploegen in de eerste speelweken waardoor puntenoogst zeker nabij moet zijn. Cato, Lise, Hannelore, Sarah, Charlotte, nie neute, nie pleuje!

Volledigheidshalve moeten we wel vermelden dan door een fout van mijzelf de B ploeg een 5-5 op de eerste speeldag in rook zag opgaan in een forfait. Onvergeeflijk, I know, maar ik zal mijn best doen om het niet meer te laten gebeuren !

Stekene C - 3° afdeling - 3° plaats
Stekene C begon... pas op de 2° speelweek. Door omstandigheden was er de eerste speelweek geen enkele speler op post. Een goede raad voor mijzelf om, als je enkel met jongens een ploeg laat starten, toch best maar eens te bellen ook. Enfin, nadien won de C-ploeg al zijn matchen waardoor een mooie 3° plaats verdiend is.

Marijn, Chiel, Yarno maar ook invallers Sarah Van Hooste en Thierry doen het dus meer dan behoorlijk, volhouden dus !

Stekene D - 3° afdeling - 8° plaats
Onze absolute youngsters, en het zijn dan ook nog allemaal dames, hebben hun eerste competitiematchen ook achter de rug. Er zit zeker progressie in maar punten leverde het tot nu toe nog niet op. Laatste zullen ze zeker niet eindigen gezien het forfait van Sint-Pauwels C en ik ben ervan overtuigd dat, mits de nodige trainingsarbeid, er zeker ook sportief nog punten zullen gesprokkeld worden !

Toch een pluim voor Jolien Beniers, Sarah Van Hoye, Lisa De Schepper en Nienke Soetens wegens hun inzet en stipte aanwezigheid !

Wie onze jeugd eensaan het werk wil zien, komende zaterdag 23/10/2010 staan er een aantal interessante matchen op het programma bij ons in het lokaal. Afspraak om 14.00 uur.

 

Sponsors