Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Jeugdcompetitie - stand van zaken na speelweek 7

Manuel De Puysselaer

De heenronde is al flink over halfweg, tijd om nog eens een update te doen van onze jeugdploegen.

Stekene A - 2° afdeling - 2° plaats

Momenteel staat de A-ploeg tweede in 2° afdeling op één punt van de leider, Erpe Mere B. Laat nu juist deze laatste de volgende tegenstander zijn thuis (zaterdag 13/11 aanstaande) en dan weet je dat een eerste plaats binnen bereik moet liggen. Als we op volle sterkte staan (met Geoffrey, Sander en Charlotte), moeten we voluit voor de zege gaan! Supporters op post dus binnen een kleine 14 dagen.

Stekene B - 2° afdeling - 10° plaats

Momenteel draait het nog steeds niet 100% bij onze B-ploeg en konden er tot nu toe nog geen punten gewonnen worden. De volgende thuismatch zal net als voor onze A-ploeg een belangrijke worden want dan komt Hamme B op bezoek die amper twee punten meer tellen. Cato, Lise, Hannelore en Sarah zullen steun zeker kunnen gebruiken!

Stekene C - 3° afdeling A - 2° plaats

Stekene C draait, toch enigszins verrassend, mee aan kop in 3° afdeling A. Voor een aantal jongens is het toch de eerste ervaring met competitie (Marijn, Yarno) maar ze kunnen reeds mooie resultaten voorleggen. Indien ze dan worden bijgestaan door een ervaren speler (Thomas, Chiel enzovoort) dan komen de resultaten vanzelf. Toch een dikke proficiat !

Stekene D - 3° afdeling A - 7° plaats

Stekene D heeft niet langer de 0 in 3° A. Daar zorgde een mooie overwinning voor verleden speelweek. Jolien, Sarah De Schepper en Chiel gingen winnen in Zele en daarmee is de vervelende 0 weg ! Dat Sarah (toch ook op tornooien in dikke vorm) en Chiel in Zele gingen presteren was te verwachten, maar ook de prestatie van Jolien Beniers mocht gezien worden. Ze pakte meteen twee matchen en dit tegen spelers die gemiddeld een kop groter zijn en een aantal jaren ouder. Sterk! Ik zag ook Lisa leuk spelen vorige speelweek, net als Sarah Van Hoye, dus meer puntengewin zit er zeker in de volgende weken !

Volgende week is het beker bisdom, daarna op zaterdag 13/11 om 14u00 staat er in ons lokaal dus het één en ander op het spel, iedereen is van harte welkom.

 

Sponsors