Nieuws

afbeelding van Manuel De Puysselaer

Actua jeugd per 30/01/2011

Manuel De Puysselaer

Beste clubgenoten,

Januari 2011 loopt ook al op zijn laatste benen en dat wil zeggen dat ook de jeugdcompetitie al een tijdje hervat is. In 2011 werden al 2 speelweken afgewerkt. En... met enige trots kunnen we heel mooie resultaten voorleggen. Van de 8 matchen in die 2 speelweken, wonnen we er 6, speelden 1x gelijk en verloren we er maar 1. Een overzichtje :

STEKENE A

We blijven in de voetsporen van Erpe Mere B en Nova A. Tegen Zele B werd gemakkelijk gewonnen en ook zonder Geoffrey konden we in Erpe Mere C vrij gemakkelijk winnen, 2-8 werd het daar. Het is duidelijk dat we, willen we kampioen spelen, alles moeten winnen in de terugronde, dus ook in Erpe Mere B en Nova A. Dat zal geen gemakkelijke klus worden maar met Geoffrey, Charlotte en Sander in vorm zie ik dit wel lukken !

STEKENE B

Won vorige week voor de eerste keer dit seizoen tegen Dynamica B. Deze week werd tegen een sterk Kruibeke C verloren maar Cato en Sarah wonnen wel van een E6. De motivatie is er nog steeds dus we gaan toch nog proberen om voor Zele A en Hamme B te geraken.

STEKENE C

Doen het uitstekend in 3A. En dat met 2 beginnende competitiespelers Yarno en Marijn ! Halen mooie resultaten en met de ervaring van Chiel staan ze lekker in de top 5. We hebben al mooie dingen mogen zien van deze jongelingen !
Vorige week prikte zelfs invalster Sarah Van Hoye verdiend 2 matchen mee !

STEKENE D

3 op 4 in hun laatste 2 wedstrijden in 2011, als dat geen superresultaat is ! Jolien speelt heel goed (onder het strenge oog van de papa) en ook Sarah Van Hoye en Lisa doen goed hun best. Af en toe kunnen ze rekenen op de ervaring van een wat oudere dame (bedankt Sarah Van Hooste !).

Volgende week staan de derby's op het programma, A tegen B en C tegen D, wedden dat A en C het niet cadeau gaan krijgen ? Komaan dames !

Tot de volgende, Manu

 

Sponsors